Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валентин Илиев: Не ни достигнаха само 20 секунди

Валентин Илиев
Снимка: БТА

Валентин Илиев - треньорът на ЦСКА 1948, коментира отпадането от турнира по футбол Лига на конференциите срещу Пафос с 0:4 след продължения: "Направихме така, че този отбор да играе мачове, до които никой не е вярвал, че ще достигне. Поздравявам футболистите, защото играха с човек по-малко повече от 50 минути. Не ни достигнаха само 20 секунди.

Представихме се достойно, крайният резултат няма значение. Няма от какво да се срамуваме. Това са поредните изпитания за нас. Трябва да ги преодоляваме. Няма как да навеждаме глави. Предстои ни следващ мач. Възстановяваме се възможно най-бързо и си следваме нещата по план.

Не искам да коментираме съдиите. Предпочитам да се фокусираме върху спортно-техническите неща в нашия състав. Изправяме се срещу този отбор, а някои наши футболисти не бяха достигали до европейската сцена. Сблъскваме се с противници със страхотни бюджети. От днешния мач можеше само да спечелим. Момчетата се оказаха с голямо сърце и дори с човек по-малко се защитавахме добре и контролирахме играта."


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Коко Гоф

Коко Гоф сдаде рано титлата в Синсинати

Защитаващата титлата си Коко Гоф отпадна от турнира по тенис за жени в Синсинати, след като отстъпи на Юлия Путинцева с 4:6, 6:2, 4:6 в мач от втория кръг. Поставената под номер 2 американка загуби след час и 55 минути на корта.  Гоф, на 19 години, стана най-младата шампионка в Синсинати през миналата година и няколко седмици по-късно..

публикувано на 16.08.24 в 09:17
Джак Дрейпър

Дрейпър елиминира Циципас в Синсинати

Британецът Джак Дрейпър преодоля сет пасив и спечели с 3:6, 6:4, 7:5 срещу поставения под номер 9 Стефанос Циципас от Гърция в мач от втория кръг на турнира по тенис от сериите "Мастърс" на твърда настилка в Синсинати (САЩ), който е с награден фонд 6.79 милиона долара. Циципас записа пробив за 5:4 в решаващия сет, но не успя да спечели..

публикувано на 16.08.24 в 08:56
Испанското първенство започна с две равенства

Испанското първенство започна с две равенства

Резервата Габриел Мизехоуи вкара в 72-та минута и Жирона спечели точка след 1:1 при гостуване на Бетис в мач от първия кръг на испанското първенство по футбол. В ранния двубой Атлетик Билбао и Хетафе също завършиха 1:1. Бетис, който тази година ще игра е в Лигата на конференциите, започна по-добре двубоя и доминираше. Това доведе до гол още..

публикувано на 16.08.24 в 08:37
Душан Керкез

Душан Керкез: С 10 души в Европа е трудно

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез заяви, че е доволен от представянето на футболистите си генерално в шестте мача от европейските турнири, като отделя единствено срещата с Панатинайкос от турнира Лига Европа като гости. Пътят на пловдивчани в Европа приключи с поражение 0:2 от Зрински Мостар като гост в Босна и Херцеговина,..

публикувано на 16.08.24 в 07:29
Аякс отстрани Пантинайкос след 34 дузпи в Лига Европа

Аякс отстрани Пантинайкос след 34 дузпи в Лига Европа

Нидерландският клуб Аякс (Амстердам) и гръцкият Панатинайкос поставиха нов рекорд в международния футбол, след като изпълниха 34 дузпи след равенство 1:1 след два мача и продължение, пише агенция Ройтерс. Аякс излезе победител от маратона с 13:12, продължавайки към плейофния кръг. Аякс, който спечели с 1:0 в Гърция миналата седмица,..

публикувано на 16.08.24 в 06:19
Всички резултати в турнира Лига на конференциите

Всички резултати в турнира Лига на конференциите

Трети квалификационен кръг в турнира по футбол Лига на конференциите - срещи-реванш: ПАФОС (Кипър) - ЦСКА 1948 (България)  4:0 след продължения, 1:0 в редовното време (0:1 в първата среща) ЗРИНСКИ МОСТАР (Босна/Херц) - Ботев Пловдив (България)   2:0 (1:2) Флора Талин (Естония) - ВИКИНГУР (Исландия)    1:2 (1:1) ЛЕГИЯ ВАРШАВА..

публикувано на 16.08.24 в 06:13
Владимир Николов - президент на ВК Левски

Волейболен клуб Левски представи нов спонсор

Волейболният клуб Левски представи новия си партньор, като това е компанията Palms Bet. Двете страни подписаха договор за сътрудничество за 3 години, като той може да бъде продължен за по-дълъг период при взаимно разбирателство и добра работа. От страна на Левски на представянето бяха президентите на клуба Владимир Николов и Давид Давидов,..

публикувано на 15.08.24 в 17:21