17 медала за България от БП по спортна гимнастика

17 медала за България от БП по спортна гимнастика за младежи и девойки в София

Общо 17 медала (6 златни,  4 сребърни и 7 бронзови) спечелиха българските състезатели от Балканското първенство по спортна гимнастика за младежи и девойки, което се проведе в тренировъчната зала на "Арена 8888 София". В последния ден спортистите..

публикувано на 21.09.24 в 18:34
Франсис Тиафо

Франсис Тиафо преодоля Даниил Медведев за "Лейвър къп"

Американецът Франсис Тиафо даде преднина от 4-2 на Отбора на света в мача срещу тима на Европа за тенис турнира "Лейвър къп", след като се наложи над руснака Даниил Медведев с 3:6, 6:4, 10:5. Това беше първа среща от втория ден на демонстративната среща,..

публикувано на 21.09.24 в 18:09
Ландо Норис

Ландо Норис спечели и квалификацията за Гран при на Сингапур

Ландо Норис (Великобритания, Макларън) спечели квалификацията за място в Гран при на Сингапур от Формула 1, завършвайки пред световния шампион Макс Верстапен (Нидерландия, Ред Бул) и седемкратния първенец Люис Хамилтън (Великобритания, Мерцедес). Норис..

публикувано на 21.09.24 в 18:05
Лия Каратанчева

Лия Каратанчева вицешампионка на двойки на тенис турнира в Пазарджик

Лия Каратанчева стана вицешампионка на двойки на турнира за жени от категория W75 с награден фонд 60 хиляди долара. Надпреварата от календара на международната тенис федерация (ITF) се проведе при отлични условия на кортовете на ТК "Фаворит", гр. Пазарджик...

публикувано на 21.09.24 в 16:40
Челси

Челси категоричен срещу Уест Хем след силни изяви на Джаксън

Николас Джаксън вкара два гола и записа асистенция, а неговият Челси победи с 3:0 като гост Уест Хем в първия мач от петия кръг на английското първенство по футбол. Така "сините" излязоха на второ място в класирането с две точки зад лидера Манчестър Сити,..

публикувано на 21.09.24 в 16:35

Европейският вицешампион по борба Даниел Александров откри БП по спортна гимнастика

Европейският вицешампион по борба Даниел Александров, който е сега е съветник на министъра на младежта и спорта Георги Глушков, откри Балканското първенство по спортна гимнастика, което се провежда в тренировъчната зала на „Арена София“. „За мен е..

публикувано на 21.09.24 в 15:42
Станислав Генчев

Станислав Генчев: Правим всичко възможно да сме на първото място

„Състоянието на Охене се подобрява, но няма как да играе със Славия. Митков и Лима също са по-добре, но ще останат извън групата. Други сериозни проблеми нямаме. Миналата седмица Джевад не попадна в групата. Той не бе готов за мача и имах предвид..

публикувано на 21.09.24 в 15:34
Ландо Норис

Ландо Норис с най-добра обиколка в последната свободна тренировка в Сингапур

Ландо Норис (Великобритания, Макларън) записа най-добра обиколка по време на третата и последна свободна тренировка преди Гран при на Сингапур от автомобилната Формула 1. Британецът бе по-бърз с почти половин секунда от Джордж Ръсел (Великобритания,..

публикувано на 21.09.24 в 15:28
Наско Сираков

Наско Сираков: Направена бе огромна стъпка за стадион "Георги Аспарухов"

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков публикува изявление в сайта на "сините", с което изказва своята благодарност към всички замесени около безвъзмездното прехвърляне на стадион „Георги Аспарухов“ и комплекс „Герена“ на Столична община...

публикувано на 21.09.24 в 15:18
Групата на България 15-17 години

България с четири финала в първия ден на квалификациите на СП по аеробика за юноши и девойки в Италия

Българските състезатели си осигуриха участие на четири финала след първия ден на квалификациите на 11-о Световно първенство по спортна аеробика за 12-14-годишни и в първото Световно първенство за юноши и девойки 15-17 години в италианския град Пезаро. В..

публикувано на 21.09.24 в 10:04