Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

Над 160 са кандидатите за кметове, утвърдени от Националния съвет на БСП

Над 160 са кандидатите за кметове, които утвърди Националният съвет на БСП. Решението дали социалистите ще подкрепят Мая Манолова, обаче ще бъде взето на заседание на Градската организация на 11-и септември.  Утвърдени юристи, инженери и лекари са..

публикувано на 03.09.19 в 18:20

Анастас Стефанов: Кандидатите за София ще се състезават в контекста на битката Фандъкова-Манолова

"Чака ни една от най-интересните кампании и битки за София от демократичните промени в страната насам".  Това каза пред БНР политологът Анастас Стефанов от изследователски център "Тренд". Той уточни, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова са две ярки..

публикувано на 03.09.19 в 13:25
Йорданка Фандъкова

Фандъкова: Отказвала съм други позиции, за мен кмет на София е кауза

"Три са водещите задачи, които си поставям - целенасочена работа в кварталите, развитие на София като зелен и чист град и третата - строителството на метрото - това е проект, който променя града ни".  Това каза пред БНР кметът на София Йорданка..

публикувано на 03.09.19 в 12:23
Мая Манолова

Мая Манолова обяви, че влиза в битката за кмет на София

Мая Манолова обяви, че се включва в надпреварата за кметския пост в София. На среща с граждани тази вечер тя обяви, че подава оставка от поста национален омбудсман. „Честно казано, предвид агресията, на която сме подложени аз и моите колеги..

публикувано на 02.09.19 в 22:08

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за нов мандат

Йорданка Фандъкова обяви днес, че ще се кандидатира за нов мандат като кмет на София. Кандидатурата й беше утвърдена днес от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Фандъкова определи трите ключови приоритета, за които ще работи, ако бъде преизбрана..

обновено на 02.09.19 в 14:41