Eмисия новини
от часа
Gjenerali Atanas Atanasov

Kreu i Komisionit të Kontrollit të Shërbimeve Speciale ka dhënë dorëheqjen

Bashkëkryetari i grupit parlamentar “Po e vazhdojmë ndryshimin – Bullgaria Demokratike” (PP-DB), gjen. Atanas Atanasov, ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Komisionit për kontrollin mbi shërbimet e sigurisë, aplikimin dhe përdorimin e mjeteve speciale..

20.09.23 16:26 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна