Eмисия новини
от 12.00 часа

80 vjet nga bombardimi më shkatërrues mbi Sofje

Pikërisht 80 vjet më parë - më 10 janar 1944, gjatë Luftës së Dytë Botërore, mbi Sofje u krye bombardimi më shkatërrues anglo-amerikan në vazhdim të 24 orëve. Natën, kryeqyteti ynë u sulmua nga aviacioni britanik, dhe ditën - nga ai amerikan. Në..

10.01.24 06:05 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна