Eмисия новини
от 18.00 часа

"А place of many stories" - bregdeti ynë jugor i Detit të Zi me një klip të ri reklamues

" А place of many stories " ose ndryshe "Një vend me shumë histori" - kështu titullohet videoja e fundit, e cila reklamon mundësitë për pushime verore dhe argëtim në bregdetin tonë jugor të Detit të Zi. Videoja ka për qëllim kryesisht tregjet e..

31.03.24 08:05 |

Bashkia e Burgasit ofron informacione dhe shërbime të dobishme në një mjedis online

Portofoli dixhital i autoritetit lokal në Burgas, i njohur si " Smart Burgas " tani ka një shtesë të re - chatbotin " Smarty ". Ky është një mjet dixhital i dobishëm që bashkon shërbimet e Bashkisë në një kanal ndërveprimi të njohur dhe të lehtë për..

24.03.24 08:10 |
Portret i Vasill Levskit nga viti 1987, piktore: Ruska Marinova

Koncert bamirësie për ndërtimin e një monumenti të Vasill Levskit në Burgas

Sot, 4 mars, në qytetin e Burgasit do të mbahet një koncert bamirësie me qëllim ndërtimin e monumentit të Vasill Levskit . Koncerti organizohet nga fondacioni "Bullgarët krenarë", i cili ka marrë përsipër ngritjen e monumentit të heroit kombëtar..

04.03.24 06:50 |

Ishulli Shën Anastasia tashmë pret turistët në një kishëz nënujore

Atraksioni më i ri në rajonin e qytetit tonë të Detit të Zi Burgas është një kishëz nënujore pranë ishullit Shën Anastasia. Kishëza u zhyt në janar dhe ndodhet në një thellësi prej rreth 15 metrash, raportoi euronewsbulgaria. Ajo është rreth 3..

28.02.24 06:25 |

“Kurrë më” – kështu tingëllon melankolia e një vajze me diell

Një vajzë vërtet me diell, e lindur në Burgas dhe që jeton buzë detit - Stanisllava Hristova - ka vite që bën muzikë me pseudonimin Sunheart. Pas një pauze të caktuar, karakteristike për çdo artist të pavarur, ajo ka një këngë të re - "Kurrë më"...

11.01.24 08:45 |

Bullgaria është ndër destinacionet në Evropën Lindore me çmime më të leverdishme të pasurive të paluajtshme

Bullgaria është destinacioni më tërheqës në të gjithë Evropën Lindore për investime në pasuri të paluajtshme në qytetet kryesore. Ndër qytetet e mëdha në vendin tonë, Plovdivi është me çmime më të përballueshme të pronësive të paluajtshme, i..

07.01.24 12:35 |