Eмисия новини
от 02.00 часа

Covid-19 në Bullgari: Dita e 154

Gjermania do të testojë për Covid-19 bullgarë nga tri regjione Që nga sot Gjermania shpall si të rrezikshme tri regjione në vendin tonë për shkak të epidemisë – Varna, Bllagoevgrad dhe Dobriç, bëri të ditur MPJ-ja bullgare. Të gjithë që..

08.08.20 17:37 |

Shtretërit për pacientët me Covid-19 në rrethin e Sofjes janë të mjaftueshëm

Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov tha në takimin e drejtorëve të spitaleve në Samokov, Etropole, Svoge, Botevgrad dhe Pirdop se një koordinator special do t’i drejtojë pacientët me Covid-19 në rrethin e Sofjes drejt spitaleve në kryeqytet...

08.08.20 15:00 |

195 të infektuar me koronavirus

Nëpërmjet 5837 PCR testeve të bëra gjatë 24 orëve të fundit janë konstatuar 195 raste pozitive të Covid-19, tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Shtatë veta kanë vdekur, ndërsa 55 pacientë gjenden në repartet intensive. Që nga sot..

08.08.20 09:39 |

Covid-19 në Bullgari: Dita e 153

Masa “60/40” stimulon papunësinë Sipas analizës së Dhomës Tregtare Industriale Bullgare masat e qeverisë "60/40" dhe "80/20" në përkrahje të biznesit nuk duhet të vazhdojnë në këtë mënyrë. Nuk është e drejt që punonjësi i cili nuk është në..

07.08.20 18:58 |

Në Bullgari u zhvilluan operacionet e para për transplantim organesh pas fillimit të pandemisë

Për herë të parë që nga janari dhe pas pandemisë së Covid-19 në Bullgari u zhvilluan transplantime të zemrës dhe të mëlçisë së zezë. Operacionet janë realizuar në spitalet “Shën Ekaterina” dhe “Llozenec” në kryeqytet. Pacientët janë një burrë 49..

07.08.20 13:34 |

Fëmijët nuk janë të rrezikuar nga Covid-19 dhe mund të kthehen në shkollë

Për përqindjen e të sëmurëve nga Covid-19 mund të gjykojmë nga të hospitalizuarit dhe të vendosurit në repartet intensive, tha para Televizionit Kombëtar Bullgar epidemiologia prof. Mira Kozhuharova. Para pandemisë në përqindjen e të infektuarve..

07.08.20 12:31 |

Të infektuarit me Covid-19 janë nën 5% gjatë 24 orëve të fundit

Pas 6 433 testeve të bëra 5% për qind kanë rezultuar pozitive me Covid-19 – gjithsej 297 veta, tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Që nga fillimi i pandemisë janë bërë 294 087 teste, ndërsa të regjistruarit me Covid-19 janë 13 014,..

07.08.20 10:21 |

Covid-19 në Bullgari: Dita e 152

Hyrja në Greqi me tokë natën do të jetë e mundur vetëm përmes pikës kufitare Kullata-Promahon Që nga mbrëmja më 7 gusht Greqia ndalon të gjitha vendkalimet tokësore deri tek pikat e saj kufitare në intervalin nga ora 23.00 deri në orën 07.00..

06.08.20 18:31 |
pika kufitare Kullata-Promahon

Hyrja në Greqi me tokë natën do të jetë e mundur vetëm përmes pikës kufitare Kullata-Promahon

Që nga mbrëmja më 7 gusht Greqia ndalon të gjitha vendkalimet tokësore deri tek pikat e saj kufitare në intervalin nga ora 23.00 deri në orën 07.00 me përjashtim të pikës kufitare Kullata-Promahon në kufi me Bullgarinë. Këtë e ka shpallur..

06.08.20 15:28 |

Bullgaria është duke transferuar turistë të huaj me Covid-19

303 janë rastet e reja të regjistruara të koronavirusit në vend gjatë 24 orëve të fundit pas 5 701 testeve të zhvilluara, tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Gjatë harkut kohor 24 orësh kanë vdekur 9 veta me Covid-19, të shëruarit janë..

06.08.20 10:04 |
Всички новини: днес | вчера