Eмисия новини
от 09.00 часа

Ndërrojnë menaxhimin e “Bulgargaz”

Denica Zllateva, ish zëvendëskryeministre në qeverinë e përkohshme të Ognjan Gerxhikovit dhe kuadro е Partisë Socialiste Bullgare - ish-deputete dhe sekretare ndërkombëtare e partisë, pa përvojë në sektorin e energjetikës, u bë drejtore ekzekutive..

17.08.22 16:36 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера