Eмисия новини
от часа

Bletari – një specie njerëzore që nuk duhet të zhduket kurrë

Më 10 shkurt Kisha Ortodokse Bullgare nderon Shën Harallambin, martir i besimit të krishterë, i cili jetoi në shekullin II në Azinë e Vogël. Për shkak të aftësive të tij për të shëruar, Shën Harallambi konsiderohet shenjtori mbrojtës i mjaltit dhe..

10.02.23 14:04 |
Georgi Georgiev

Pa konkurrencë, Georgi Georgiev drejtoi Këshillin Bashkiak të Sofjes

Me votim të fshehtë, Georgi Georgiev u zgjodh kryetar i Këshillit Bashkiak të Kryeqytetit me 36 vota pro, duke zëvendësuar Elen Gerxhikov i cili dha dorëheqje . 8 fletëvotime ishin të pavlefshme. Georgiev ishte kandidati i vetëm dhe u propozua..

23.09.21 17:53 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна