Eмисия новини
от часа

Bullgaria sot – 27 maj 2024

Të nderuar miq,  në fillim të programit tonë më 27 maj 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju japim informacion për kushtet dhe arsyet për marrjen e shtetësisë bullgare. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të..

27.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 23 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do t’ju prezantojmë muzikantin bullgar, të njohur botërisht, Dimitër Gugov. Ai u rikthye në vendin tonë për një koncert me Orkestrën e Muzikës Popullore..

23.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 21 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Kulturë do t’ju flasim për delegacionin shtetëror bullgar që sjell në Vatikan simbolet bullgare të paqes dhe unitetit shpirtëror. Në rubriken Kënga e ditës do të dëgjoni “Vallen..

21.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 20 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Kënga e ditës do të dëgjoni një pjesë nga projekti më i ri i muzikantit Angell Djullgerov të titulliar “Samsara”. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:35 - Lajme 10:23 -..

20.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 17 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Shoqëri do te flasim ne lidhje me fenomenin burnout (lodhjes fizike dhe mendore). Në rubriken Kënga e ditës do të dëgjoni këngën “Dy zemra” nga Kris Gran. Ju urojmë minuta të këndshme!..

17.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 16 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të dëgjoni një interpretim të formacionit “Fondacioni”, i cili është duke bërë një turne në SHBA-në. Ju urojmë minuta të këndshme!..

16.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 15 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Kënga e ditës do të dëgjoni këngën “Brazzy People” në ekzekutim të Big Bendit të BNR-së me dirigjent Angell Zaberski. Ju urojmë minuta të këndshme! • 01:39 - Lajme  •09:59 -..

15.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 14 maj 2024

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 14 maj 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj, do t’ju tregojmë për trashëgiminë që na la At Aleksandër Çëkërëk në Edrene. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën e..

14.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 13 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Kënga e ditës do të dëgjoni këngën “Të gdhendur” të Borisllav Ivançev. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:38 - Lajme 09:58 - Kënga e ditës

13.05.24 15:00 |

Bullgaria sot – 10 maj 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do t’ju sjellim informacion për fushatën zgjedhore për votën “2 në 1” në Bullgari, e cila fillon nga sot. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të dëgjoni..

10.05.24 15:00 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна