Eмисия новини
от 15.00 часа

Bunyverse – albumi i parë solo i Petër Jordanovit-Buny

Petër Jordanov-Buny është një artist i lirë, i njohur shumë mirë si një nga themeluesit e projekteve të mëdha muzikore me muzikë etno, mes të cilëve janë “Oratnica”, “Daulle dhe gajde”, “Kryesish erëra”, “Two Man Orchestra” dhe “МyStory of..

24.01.20 13:11 |

Dark is Bright – një album debutues i Martin Hafizit

Gjatë viteve të fundit Martin Hafizi jeton në Holandë, ku zhvillon koncerte. Publiku bullgar e njeh nga pjesëmarrja e tij në projekte të ndryshme-Uvira/Bruno/ Hafizi Trio, Via Mavis e të tjera. Por, tani për herë të parë muzikanti prezanton Half Easy Trio..

01.12.19 11:35 |

Groovy Jazz – një album i përbashkët i Dimitër Karamfillovit dhe Petër Georgievit

Albumi Groovy Jazz i dy instrumentistëve të njohur bullgarë të stilit xhaz – Dimitër Karamfillov – kontrabas dhe Petër Georgiev – kitarë, tashmë është në tregun muzikor dhe i ka adhuruesit e vet. Dimitër Karamfillov ka filluar të merret me..

01.08.19 11:39 |

Anne Schnell & JoJo Effect : We wanted to record something that sounds exactly like our stage sound.You simply can't get bored while listening to „May I think of you“!

Q: Is t he album “May I Think of You“   still unreleased production? A: The album „May I think of you“ is still not available on the online market, but we've got already the hardware CD and sell them at our..

25.04.18 14:12 |

Anne Schnell&JoJo Effect: Искахме да запишем нещо, което да се доближи максимално по звучене до живите изяви на JoJo Effect

Съвсем наскоро във Фул Макс представихме албума на   Jojo Effect   - „ Atlantic City Flow ”. Почти веднага след това, чрез най голямата социална мрежа с нас се свърза вокалистката и един от създателите на групата Anne Schnell , която ни..

25.04.18 14:07 |
Всички новини: днес | вчера