Eмисия новини
от 05.00 часа
Velizar Shivarov

Infektimi me koronavirusin varet nga grupi i gjakut

“Ka dëshmi për ndikimin e grupit të gjakut për infektimin me koronavirus”, tha para Nova tv imunologu docent Velizar Shivarov. Sipas tij njerëzit e grupit zero të gjakut janë më pak të kërcënuar të sëmurën. Mirëpo, në se kjo ndodhë ka të ngjarë që..

27.09.20 12:19 |

Investimet në prodhimin e energjisë diellore

Bullgaria duhet të zhvillojë prodhimin e energjisë nga burime ripërtëritëse energjetike, pjesë prej të cilëve janë dielli dhe era. Angazhime për prodhimin e energjisë së pastër, e cila nuk ndot ambientin rrethues, vendi ynë mori përsipër me hyrjen në BE-në...

22.10.09 13:12 |
Всички новини: днес | вчера