Eмисия новини
от 18.00 часа

Ministria e Arsimit publikoi mësime dhe manuale falas në internet

Ministria e Arsimit krijoi një katalog online falas me mbi 10 500 mësime edukative, video, lojëra, simulime softuerësh dhe fotografi. Ato mund të shfrytëzohen lirshëm nga mësuesit, nxënësit dhe prindërit e tyre dhe mund të kombinohen për të krijuar..

17.12.21 12:28 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна