Eмисия новини
от 21.00 часа

Grupet alternative të rock-ut bullgar me një koncert në Londër

Pas disa koncerteve të përbashkëta të suksesshme në vend, tre nga grupet alternative më interesante bullgare do të mbajnë një koncert të përbashkët sonte në “The100 Club” në Londër. “No More Many More” , “Cool Den” dhe “Kerana dhe..

16.06.23 10:20 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна