Eмисия новини
от часа
Atanas Atanasov

Atanas Atanasov nga PP-DB raportoi shkelje në marrjen e shtetësisë bullgare

Nevojiten ndryshime rrënjësore në shërbimet për të kryer detyrat e qeverisë. Tani ata po "zbatojnë atë që vjen si urdhra nga presidenca", tha për BNT Atanas Atanasov, bashkëkryetar i grupit parlamentar "Po e vazhdojmë ndryshimin - Bullgaria..

31.01.24 11:21 |

Një patentë shoferi e hequr në një shtet anëtar do të hiqet në të gjithë BE-në, vendosi Komisioni i Transportit i Parlamentit Evropian

Komisioni i Transportit i Parlamentit Evropian votoi javën e kaluar mbi një propozim sipas të cilit nëse një patentë shoferi hiqet në një shtet anëtar kjo të jetë e vlefshme edhe në të gjithë BE-në. Eurodeputetët në Komisionin e Transportit propozojnë..

06.12.23 15:10 |

Prokuroria, Ministria e Brendshme dhe Agjencia Kombëtare e të Ardhurave do të kontrollojnë shkelësit sistematik të trafikut

Ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit Borisllav Sarafov, kryesekretari i Ministrisë së Punëve të Brendshme Zhivko Kocev dhe drejtori i Agjencisë Kombëtare të të Ardhurave Rumen Specov përcaktuan masat për të kufizuar aksidentet e rënda të trafikut të..

14.11.23 16:16 |
Rafineria e naftës Lukoil Neftohim në Burgas

Qeveria ka marrë masat e nevojshme ndaj “Lukoil Neftohim”

Skema e korrupsionit e “Lukoil Neftohim” për të anashkaluar sanksionet e BE-së dhe SHBA-së kundër Rusisë është e njohur për ne, komentoi në Sofje kryeministri Nikollaj Denkov. Një raport i organizatave joqeveritare njoftoi se rafineria në Burgas..

09.11.23 13:43 |
Rumen Radev

Presidenti mbrojti drejtorin e Agjencisë Shtetërore për Siguri Kombëtare

Presidenti Rumen Radev mbrojti kryetarin e Agjencisë Shtetërore për Siguri Kombëtare – DANS Pllamen Tonçev. Kryeministri Nikollaj Denkov kërkoi shkarkimin e tij përpara raundit të dytë të zgjedhjeve lokale. Arsyeja ishte një raport i Agjencisë, i cili..

06.11.23 11:26 |

Punë jashtë orarit e papaguar, stres dhe torturë - cilat janë shkeljet më të shpeshta të punës në vendin tonë?

Caktimi i punës që nuk lidhet me detyrat e karakteristikës sonë të punës, mungesa e ekzaminimeve mjekësore falas në vendin e punës, refuzimi për të paguar për punën shtesë që bëjmë gjatë zëvendësimit të një kolegu që mungon - këto janë vetëm një..

17.07.23 07:15 |

Kompania ruse “Lukoil” u gjobit për monopol në tregun bullgar

Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës gjobiti “Lukoil-Bulgaria”dhe “Lukoil Neftohim Burgas” me mbi 82 milionë euro për shkak të pozitës së tyre dominuese në tregun e magazinimit të karburanteve. Për të ruajtur monopolin e tyre për 5 vjet, ata kanë..

05.04.23 15:03 |

Nuk ka shkelje të rënda ditën e zgjedhjeve

Deri më tani u pranuan 651 denoncime për shkelje të legjislacionit zgjedhor dhe të të drejtave politike të qytetarëve, por në përgjithësi nuk u regjistruan shkelje të rënda, njofton MPB. U hapën 135 procedime penale, nga të cilat 34 janë të..

02.04.23 16:56 |

Një ulje e mundshme e çmimeve të mallrave për shkak të spekulimeve do të ndodhë sa më parë në verë

Jo më herët se sa tre muaj, pritet që masat shtetërore kundër spekulimeve të japin fryte dhe çmimet e mallrave, që janë rezultat i praktikave të padrejta tregtare, të ulen, parashikoi Stoill Alipiev, kryetar i Komisionit për Mbrojtjen e Konsumatorit..

06.03.23 16:46 |

Agjencia e të Ardhurave nuk gjeti shkelës në listën “Magnitski”

Agjencia Kombëtare e të Ardhurave nuk ka konstatuar asnjë shkelje mes të sanksionuarve në listën e dytë “Magnitski”. Këtë e ka bërë të ditur agjencia për bTV. Agjencia Kombëtare e të Ardhurave ka marrë sinjale për shumicën e personave që figuronin..

20.02.23 19:23 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна