Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 5 юни

Неслучайно наричаме грешно народните представители „депутати“. Защото те представляват народа. След като от ДПС ще правят безплатни детски градини (или поне го обмислят) и ще намалят данъка върху насъщния, БСП пак напомни, че има идея да смъкне ДДС..

публикувано на 05.06.19 в 15:09
Опашка пред лекарски кабинет у нас. Или рецепта за суши.

"Булевард Демокрация" - на 3 юни

Живеем в модерни времена. Цифрови. Дигитални. Времена на облачни услуги. Днес, например, ми се наложи да чакам в едно аналогово лечебно заведение. Там, където цифровизацията и облачните услуги не са стигнали. Там по телефон не записват. Или..

публикувано на 03.06.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 29 май

Новината на 29 май опрелено е свързана с появата на работното място на един народен представител – млад и успял бизнесмен, междудругото. И това далеч не е първата му поява на работното място. Разни медии пишат, че и друг път бил ходил през този..

публикувано на 29.05.19 в 15:05

"Булевард Демокрация" - на 27 май

Някъде прочетох, че на един гласоподавател, се падали средно по няколко анализатори в телевизионните студия. Но, извън това, абсурдите са впечатляващи. В една от телевизиите бяха поканили врачка, която да хвърля боб за бъдещето на Европа. Сигурно..

публикувано на 27.05.19 в 14:58

„Булевард Демокрация“ - на 24 май

Датата 24 май е станала празнична в календара преди много, много столетия. Денят на Светите братя Кирил и Методий бил отбелязван като църковен празник още през Средновековието. В хроника от XII в. има сведение, че братята Петър и Асен, след като..

публикувано на 24.05.19 в 14:42

"Булевард Демокрация" - на 23 май

Започва предаването „Булевард Демокрация“ на БНР – Бургас. Ето и акцентите днес: -   Кметът на Поморие Иван Алексиев – гост в рубриката „Глас Народен“. След малко ще отговаря на въпроси на жители на общината. -   И още в..

публикувано на 23.05.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 21 май

Както неведнъж вече съм ви казвал (ако не сте чули – ще ви повторя). Българинът винаги намира начин да се раздвои и да не е единодушен. Делим се на такива, които са гледали „Игра на тронове“ и такива, които не са. Делим се на такива, които са..

публикувано на 21.05.19 в 15:08

"Булевард Демокрация" - на 16 май

Отложиха събирането на тол такси, гърми клуб зет. Едва ли ще ви изненадам, че това е станало след среща при премиера. Транспортният бранш скочил, че държавата не е готова (което е твърде възможно) и че ще оскъпи услугите (което, дори да не е вярно,..

публикувано на 16.05.19 в 15:03
засилено полицейско присъствие

"Булевард Демокрация" - на 14 май

Пореден случай, в който ще се чудим за саморазправа ли става въпрос или на опазване на собствеността и живота. Дотам стигнахме, че и кипърците у нас взеха правосъдието в свои ръце, когато то или отсъства, или е закъсняло и никак право. Роднините..

публикувано на 14.05.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 10 май

Колегите от „Сега“ хвърлиха бомба в общественото пространство (както е модерно да се казва). Комисията за незаконно придобито имущество, на която човек не може да ѝ прочете абревиатурата и чийто шеф излезе в отпуска, защото се появи една..

публикувано на 10.05.19 в 15:01