Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Кметът на Несебър Николай Димитров

"Булевард Демокрация" - на 9 май

На 9 май винаги се броим. Кои са фили и кои са фоби. Кои са европейци и кои съветци. Кои почитат единението на Европа и кои – победата над нацистка Германия. А без едното – не можем да имаме и другото, нали? Но малкият български народ намира повод..

публикувано на 09.05.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 7 май

„В Българската армия се извършва първата във военната ни история армейска нощна настъпателна операция срещу укрепен район и голям населен пункт - Одринската операция, по време на която за пръв път самолетът се използва като бойно средство за..

публикувано на 07.05.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 3 май

От години насам се борим все с един и същи проблем. В глобален мащаб. Смъртността на пчелите. Сега на преден план излиза пръскането на рапицата, площите от която, се увеличават непрекъснато. Пръска се с непозволени препарати, в непозволено време…..

публикувано на 03.05.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 1 май

Винаги съм се впечатлявал как празнуваме деня на труда. И преди онзи строй и в този – с почивен ден и никаква работа. Винаги съм се и чудел дали шопите празнуват този ден. Ама истинските, натуралните шопи, дето имат една мисъл, че работата и в..

публикувано на 01.05.19 в 14:57

"Булевард Демокрация" - на 25 април

Започва предаването „Булевард Демокрация“. Ето и акцентите днес: -   Инфраструктурата, чистотата, ВиК – проектите, градския транспорт в Карнобат… На тези и други въпроси ще отговаря кметът на общината Георги Димитров – в рубриката ни „Глас..

публикувано на 25.04.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 23 април

Интересни евроизбори се задават у нас. С интересни кандидати, които напират да защитават интересите ни на европейско ниво. Плеймейтка, пушачо – режисьор, плеймейтка, участници от риалити – формати и Бареков. Или поне бъдещият бивш учител се отказа..

публикувано на 23.04.19 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 18 април

Община Шабла също щяла да дари пари за възстановяването на катедралата „Нотр Дам“. 10 милиона, пишат разни зевзеци из Фейсбук. Щяла да ги прати пакетирани, в сак. Други пък поднасят да не вземем да пратим и нашенски майстори да помагат. Особено,..

публикувано на 18.04.19 в 14:56

"Булевард Демокрация" - на 15 април

Това, което БСП сами могат да си направят, ГЕРБ десетилетия да се опитват – няма да успеят. Тъкмо малко поутихнат страстите в столетницата и стане драма отново. В последните години тя е свързана основно със Станишев. Умилително би било, баш –..

публикувано на 15.04.19 в 15:04
Панайот Рейзи

"Булевард Демокрация" - на 9 април

Днешният вторник е ден на обратите. От пресцентъра на ГЕРБ отстраниха от поста му кмет на Созопол Панайот Рейзи. Казаха, че подал оставка пред премиера и пред Димитър Николов. Образно казано, разбира се, защото оставките се подават на друго място...

публикувано на 09.04.19 в 15:00
Произволна тераса

"Булевард Демокрация" - на 5 април

Стана вече опасно да си си купил апартамент, особено ако си на власт или на висок пост. Хвърчат едни тераси, едни джакузите, едни милиони… Човек да се замисли дали не ни управлява някаква имотна мафия или поне брокерска агенция. Че имам чувството,..

публикувано на 05.04.19 в 14:58