Предавания


На духовна прошка и благотворителна кауза в Троянския манастирна Сирни заговезни

С голям празник , благотворителна кауза и с духовна прошка ви каним с игумена на троянския манастир „Успение Богородично“ – епископ Сионий на 25 и 26 февруари, в едно от най-светите места у нас, и в заобикалящата красива природа на Троянския..

публикувано на 18.02.17 в 15:47

Сийка Кацарова: – „Имаме кауза – българските минерални води“

Дни преди началото на най-голямото туристическо изложение у нас „Ваканция и Спа-експо“в гр.София, ви предлагаме среща в предаването за туризъм с един от основните организатори и участници на форума – Българския съюз за балнео и спа, представен от..

публикувано на 13.02.17 в 14:49

"Мисис Баба" 2017 Лариса Иванова: Животът не свършва на 50

Най-красивата баба на България, избрана в единственият по рода си международен консурс, Лариса Иванова се е запознала с мъжа си в Коми. "Историята ни е абсолютната класика руско-българска любов", казва 49-годишната Лариса, която по професия е брокер на..

публикувано на 01.02.17 в 15:44

На открит дебат с темите и проблемите в туризма – в предаването за туризъм „Виа Понтика“

Предаването за туризъм на радио Бургас на БНР – „Виа Понтика“, дава начало на един открит дебат по проблемите в туризма, и по-конкретно по  промените в закона за туризма, който в момента е качен за обсъждане в сайта на министерството. Ще се..

публикувано на 30.01.17 в 14:37

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 15 ЯНУАРИ:

Звездните ни срещи днес: Как певицата Мая Нешкова написа най-големия си хит, без който не минава личен празник на българин „Честит рожден ден”. След турне в Германия, Франция и Испания група „Сигнал” се готви за голям концерт у нас, разбрахме..

публикувано на 15.01.17 в 12:37

На Боровец и Разлог , или тук на морския бряг – нашите предложения за новогодишните празници.

Ски сезона е открит, а коледните и новогодишни празници вече настъпват ! След като ви представихме новите акценти в зимните програми на курорта Пампорово, в селския и еко туризъм и ви разкрихме още интересни варианти за туризъм в Унгария, ето и..

публикувано на 22.12.16 в 15:02

Новата „Мис Бургас“ ще става биотехнолог

22-годишната Галина Иванова, която стана „Мис Бургас“ учи в У „Проф.д-р Асен Златаров“. Специалността е нова ипрестижна, има допирни точки с генетиката и фармацията, разкри блондинката в предаването „Ева в неделя“. Догодина й предстои дипромиране..

публикувано на 18.12.16 в 15:18

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Люси Дяковска е специалната ни Ева днес. През изминалата седмица певицата за първи път стъпи на морска сцена с мюзикъл, зад кулусите обаче ни сподели своите празнични планове, семейни коледни ритуали и увлеченията си по дизайна на мебели..

публикувано на 18.12.16 в 12:54

В памет на Есма Реджепова – тази събота във фолклорното „Балканто“

. Във втория час на съботното фолклорно утро ще ви предложим едно повторение на нашата балканска среща с Есма Реджепова, в нейна памет. Голямата балканска певица си отиде от този свят на 11 декември след боледуване , но остави във звуковия фонд..

публикувано на 15.12.16 в 15:01

От „Малина“ до „Мечи чал“

С прекрасни идейни решения и нова модерна визия „Пампорово“АД посреща своите гости през новия ски-сезон,който се открива на 10 декември. Едно от интересните нови решения, които определено ще зарадват скиорите и ще увеличат посещаемостта е..

публикувано на 09.12.16 в 16:44

Дългоочакваните законови наредби за екскурзоводи, планински водачи и ски-учители ,вече са в сила

 Още една важна тема представихме в туристическото утро на радио Бургас – новите законови наредби за екскурзоводите, планинските водачи и ски-учители, които вече бяха обнародвани в държавен вестник , и влязоха в сила от 18 септември т.г..Те..

публикувано на 09.12.16 в 14:24

Истински бум на интереса към вилите и къщите за гости не само за празниците,но и целогодишно

Истински бум на интереса към вилите и къщите за гости не само за празниците,но и целогодишно Започна месец декември и всички сме в очакване на коледно-новогодишните празници. А на къде да поемете и какъв е избора на българите ? Оказва се ,че..

публикувано на 06.12.16 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ДЕКЕМВРИ:

Тя е родственица на Христо Ботев, по професия е рентгенов лаборант, но името й е свързано с най-големите хитове на българката попмузика. 1500 от златните шлагери, изпълнени от родните звезди, са по текстове на Жива Кюлджиева. Срещаме ви с нея в навечерието..

публикувано на 04.12.16 в 12:04

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 НОЕМВРИ:

Примата за родната лека атлетика Иват Лалова пред „Ева в неделя“ в едно искрено интервю за съпруга си, родителите и женските слабости на една силна жена Група „Мастило“ се завръщат след едногодишно отсъствие заради майчинството на Вики..

публикувано на 27.11.16 в 12:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13 НОЕМВРИ:

Днес ще ви срещнем с най-младия главен редактор у нас Юми Реджеб, от която ще разберем защо въпреки крехката си възраст избра да издава списанието за бъдещи майки „PregnancyDiary“. Гостува ни и Нели Вакъфова - тя изгря от страниците на мъжката..

публикувано на 13.11.16 в 14:56