Предавания


На Боровец и Разлог , или тук на морския бряг – нашите предложения за новогодишните празници.

Ски сезона е открит, а коледните и новогодишни празници вече настъпват ! След като ви представихме новите акценти в зимните програми на курорта Пампорово, в селския и еко туризъм и ви разкрихме още интересни варианти за туризъм в Унгария, ето и..

публикувано на 22.12.16 в 15:02

Новата „Мис Бургас“ ще става биотехнолог

22-годишната Галина Иванова, която стана „Мис Бургас“ учи в У „Проф.д-р Асен Златаров“. Специалността е нова ипрестижна, има допирни точки с генетиката и фармацията, разкри блондинката в предаването „Ева в неделя“. Догодина й предстои дипромиране..

публикувано на 18.12.16 в 15:18

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Люси Дяковска е специалната ни Ева днес. През изминалата седмица певицата за първи път стъпи на морска сцена с мюзикъл, зад кулусите обаче ни сподели своите празнични планове, семейни коледни ритуали и увлеченията си по дизайна на мебели..

публикувано на 18.12.16 в 12:54

В памет на Есма Реджепова – тази събота във фолклорното „Балканто“

. Във втория час на съботното фолклорно утро ще ви предложим едно повторение на нашата балканска среща с Есма Реджепова, в нейна памет. Голямата балканска певица си отиде от този свят на 11 декември след боледуване , но остави във звуковия фонд..

публикувано на 15.12.16 в 15:01

От „Малина“ до „Мечи чал“

С прекрасни идейни решения и нова модерна визия „Пампорово“АД посреща своите гости през новия ски-сезон,който се открива на 10 декември. Едно от интересните нови решения, които определено ще зарадват скиорите и ще увеличат посещаемостта е..

публикувано на 09.12.16 в 16:44

Дългоочакваните законови наредби за екскурзоводи, планински водачи и ски-учители ,вече са в сила

 Още една важна тема представихме в туристическото утро на радио Бургас – новите законови наредби за екскурзоводите, планинските водачи и ски-учители, които вече бяха обнародвани в държавен вестник , и влязоха в сила от 18 септември т.г..Те..

публикувано на 09.12.16 в 14:24

Истински бум на интереса към вилите и къщите за гости не само за празниците,но и целогодишно

Истински бум на интереса към вилите и къщите за гости не само за празниците,но и целогодишно Започна месец декември и всички сме в очакване на коледно-новогодишните празници. А на къде да поемете и какъв е избора на българите ? Оказва се ,че..

публикувано на 06.12.16 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ДЕКЕМВРИ:

Тя е родственица на Христо Ботев, по професия е рентгенов лаборант, но името й е свързано с най-големите хитове на българката попмузика. 1500 от златните шлагери, изпълнени от родните звезди, са по текстове на Жива Кюлджиева. Срещаме ви с нея в навечерието..

публикувано на 04.12.16 в 12:04

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 НОЕМВРИ:

Примата за родната лека атлетика Иват Лалова пред „Ева в неделя“ в едно искрено интервю за съпруга си, родителите и женските слабости на една силна жена Група „Мастило“ се завръщат след едногодишно отсъствие заради майчинството на Вики..

публикувано на 27.11.16 в 12:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13 НОЕМВРИ:

Днес ще ви срещнем с най-младия главен редактор у нас Юми Реджеб, от която ще разберем защо въпреки крехката си възраст избра да издава списанието за бъдещи майки „PregnancyDiary“. Гостува ни и Нели Вакъфова - тя изгря от страниците на мъжката..

публикувано на 13.11.16 в 14:56

„Фолклорна среща“ – с капанския фолклор в новите записани песни на Даниела Кремов за БНР.

След първите песни, които реализира с оркестъра за народна музика на БНР , един от не многото съвременни пазители на капанския фолклор – народната певица Даниела Кремов, остави за фонда на БНР, още образци, предадени от нейната баба и певиците..

публикувано на 11.11.16 в 14:50

За празника на Народните Будители – с Бен Крос – днешният ‚Джеймс Баучер

От Холивуд през снимки по всички континенти , световната кино звезда Бен Крос избра България и се влюби в нейната красота, природа запазен и съхранен фолклор и традиции.Това не е поредна роля, а неговата висока оценка към нашето културно и..

публикувано на 31.10.16 в 16:09

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30 ОКОТМВРИ:

Как петкратната европейска шампионка по таекуондо Лидия Дукова се върна в Бургас и превърна хобито си да прави артподаръци от бебешки дрехи и аксесоари в бизнес ще разберем от нея след 13 часа. Темата продължаваме с известния гримьор Теодора..

публикувано на 30.10.16 в 12:25

Всичко за сертифицирането на спа и балнеолечебните хотели във „Виа Понтика“ с гост - Румен Драганов.

Знаете ли за започналото сертифициране на спа и балнеолечебните хотели, и сенаториуми ? Запознати ли сте със стъпките по които можете да кандидатствате и научете какви големи ползи и възможности ще имате ! С цел да достигне тази важна..

публикувано на 25.10.16 в 16:51

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23 ОКТОМВРИ:

Търсим хармония за духа и тялото с йога инструктора Надежда Прокопова. Освен това тя е архитект и майстор на бижута. Многоликата Надежда ще бъде гост в студиото след 13 часа. Спасение от модна грешка или скучен дрескод е малката черна рокля ще си..

публикувано на 23.10.16 в 12:14