Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пети ден продължава издиравнето на изчезналата при наводненията в бургарска област възрастна жена от село Черни връх

Последици от потопа в село Черни връх, Бургаско
Снимка: Радио Бургас

Пети ден продължава издиравнето на изчезналата при наводненията в бургарска област възрастна жена от село Черни връх. Днес в 9.00 часа край Мандренското езеро се събраха доброволци, служители на "Гранична полиция", водолази и рибари, за да издирват жената в района.

От две места продължава да се издирва възрастната жена, която изчезна от село Черни връх. Едната акция е на "Гражданска защита" и е около село Димчево, а другата акция е на дигата на Мандренското езеро, която е организирана от роднините на изчезналата жена. Те призоваха рибари, хора, които имат лодки, и всеки, който може да помогне, да се яви тази сутрин в 09.00 часа на дигата, за да започне издирването.

Очакваме днес да продължи това издирване, въпреки че хората вече нямат много надежда да се намери трупа на тази жена. Мандренското езеро е много голямо, на дъното има много тиня и много е трудно вероятно да се работи. В Бургас няма "Гражданска защита" и водолази, които да са на щат, така че се викат водолази от други места. Хора с планински кучета също участват в издирването на жената, но все още без никакъв успех. Не знаем колко време ще продължи издирването на жената. Може би областният управител малко по-късно ще каже дали то ще продължи и през следващите дни.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44