Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

18-годишно момче е в тежко състояние след жесток побой пред бургаска дискотека

Осемнайсетгодишно годишно момче е в тежко състояние, с опасност за живота, след жесток побой пред бургаска дискотека. Момчето е настанено в отделението по реанимация и спешно се нуждае от кръвопреливане. 
В морския град се организира акция по кръводаряване за спасяването на младежа. 


Инцидентът е станал преди 10 дни, но първоначално полицията е приела, че на пострадалия Илия Стоянов е нанесена лека телесна повреда. Състоянието му обаче се влошава и днес той е опериран заради нанесените травми на лицето. Извършителят на бруталния побой се издирва, заяви говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева

Установена е самоличността на извършителя на деянието и това е 21-годишният мъж, който е с постоянен адрес от град София. Той към момента се издирва от полицейските служители на Областната дирекция в Бургас във връзка с образуваното досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. 


Пострадалият Илия Стоянов е ученик в 12-клас в професионалната гимназия по туризъм в Бургас. По непотвърдена информация извършителят на побоя е футболист в юношеския отбор на столичен клуб.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44