Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургас е тазгодишният победител в класацията "Най-добър град за живеене в България“

2
Церемонията по връчване на наградите „Най-добър град за живеене“ за 2017 г. в София
Снимка: БГНЕС

Бургас е тазгодишният победител в класацията „Най-добър град за живеене в България“.

Ежегодното изследване цели да разбере къде съвременните хора се чувстват най-добре и кой град предлага добър и перспективен начин на живот. Кметът на  Бургас Димитър Николов сподели първите си емоции след излизане на резултатите от класацията:

 "За 4-ти път печелим. Мисля, че град София е печелил за четвърти път. Изненадан съм от това, че този път много жители на други градове и много жители на други страни и не само бургазлии, но и българи, които живеят в чужбина, са гласували за гр. Бургас. Извън еуфорията, извън радостта, това е един много сериозен ангажимент, защото изискванията на хората се повишават още повече."



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44