Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургаският съд остави в ареста автоинструктора Красимир Ненчев

Снимка: БГНЕС

Бургаският съд остави в ареста автоинструктора Красимир Ненчев. Той е обвинен, че е осигурявал хора, които да се явяват на изпитите вместо курсисти с фалшифицирани на лични карти.

По време на заседанието държавното обвинение посочи, че има писмени доказателства и свидетелски показания, че именно Ненчев е извършил престъплението. Според неговия адвокат Росен Кожухаров обаче тези показания са неясни и има разминавания:

"Да, разпитани са множество свидетели. Един твърди, че си е взимал книжката честно. Друг твърди, че се е явявал само на един изпит. Няма обаче нито един, какъвто и да е било друг доказателствен материал по делото, освен едни объркани разпити на множество свидетели".

Оказа се, че Ненчев вече е осъждан за подобно престъпление. Настоящото обвинение се случва в изпитателния му срок. За подобно престъпление законът предвижда до осем години затвор.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44