За сайтовете за запознанства - сериозно

Емил Горанов
Снимка: личен архив

В студиото на „Семейно радио“ ни гостува Емил Горанов, който има сайт за запознанства, а по професия е програмист. Какви са вариантите за запознанства днес, мъжете или жените прибягват по- често към подобни агенции, какво означава „бърза среща“ и как играта на асоциации може да ни помогне в избора на партньор, ще разберете от разговора с Емил Горанов в звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Журналистът Костадин Филипов представя за първи път своите стихотворения

Своя радиоавтограф в предаването „Семейно радио”, тази неделя постави журналистът Костадин Филипов. Върнахме Косьо назад във времето, за да разкаже кога е бил първият му досег с журналистиката и как съвсем случайно се превръща в едно от представителните лица на новините. Животът ми показва, че трябва да съм срещу течението и тогава нещата се случват,..

публикувано на 19.10.17 в 16:10

Николай Добрев - нестандартният политик

На 19 октомври бе отбелязана 70-ата годишнина от рождението на спорния за много българи политик - покойният Николай Добрев, член на Висшия съвет на БСП, министър на вътрешните работи в правителството на Жан Виденов и номиниран за министър-председател в началото на 1997 година.   Роден е на днешния ден през 1947 година в град Гоце Делчев (тогава..

публикувано на 19.10.17 в 12:40
Вчера пред Националния дворец на културата бяха пуснати 1200 розови балона в памет на жените, които всяка година губят битката с рака на гърдата.

„Една от осем”

„Една от осем” - това е името на една от организациите, които участваха в информационната и профилактична кампания, с която в София се отбелязва днешният Международен ден за борба с рака на гърдата. Това е и честотата на заболяването сред жените у нас, което го прави едно от най-социално значимите днес. През този месец специалисти от 13 лечебни заведения..

публикувано на 19.10.17 в 12:10

Отново отвориха музея на Пейо Яворов в София

На 19 октомври обновената къща-музей „Пейо Яворов” на ул. „Раковски” в София прие първите си посетители след сериозен ремонт и същинско реновиране на стени, стълби и мебели.  Тази къща е последният пристан на поета Яворов и съпругата му Лора Каравелова от периода 1912-13 година. Едни я определят като най-щастливата година, други – като най-трагичната..

публикувано на 19.10.17 в 11:40

Битките в ЮНЕСКО променят световния ред

В исторически момент ли е ЮНЕСКО през 2017 г. след реакциите на САЩ и Израел за напускане на организацията? Ще бъдат ли последвани от други държави и каква е ролята им на наблюдатели след декември 2018 г.? Какво е институционалното бъдеще на света в областта на културата, образованието, науката и комуникациите и защо е важно да бъдат възприети променените..

публикувано на 19.10.17 в 11:25