Н. Пр. Йоси Леви Сфари, посланик на Държавата Израел в България

Иран е заплаха за целия свободен свят. Има стъпки, които ЕС трябва да предприеме

Хутите държат двама заложници от България. "Хамас" също държи двама заложници от България. Има стъпки, които България – както и всяка друга държава от ЕС – трябва да предприеме, за да предотврати бъдещи нападения и да се бори с тази терористична..

публикувано на 22.07.24 в 17:45

Отвориха АМ „Тракия“ след разсипания чакъл край Карнобат /ОБНОВЕНА/

Възстановено е движението при км 343 на АМ „Тракия“ в посока Бургас, информират от АПИ. Припомняме, че разсипан чакъл в участъка предизвика задръстване около 10 часа сутринта. Колоната от автомобили достигна около 2 км. Малко след 13 часа..

обновено на 22.07.24 в 17:43

Към момента пожарът в община Болярово е овладян и локализиран

Към момента пожарът в крайграничната община Болярово е овладян и локализиран. На място остават десетки дежурни екипи, които ще следят за обстановката. Вече са монтирани и първите фургони за хората, останали без домове. За трайното решение на жилищния..

публикувано на 22.07.24 в 17:33
Архив

Разпитват свидетели по делото за смъртта на двамата бургаски полицаи (ОБНОВЕНА)

С разпит на 14 свидетели продължава делото за смъртта на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев в Бургаския окръжен съд.  Обвиняем за тежкото умишлено престъпление е сирийският гражданин с хуманитарен статут на бежанец Омар Аднан.  Разпитват 111..

обновено на 22.07.24 в 17:00

Удължават до края на годината проекта "Грижа в дома в община Болярово"

С още пет месеца се удължава проектът „Грижа в дома в община Болярово”.  Предоставянето на здравно-социални услуги на включените потребители  ще продължи до 1 януари 2025г.  Запазват се и осигурените 16 работни места за лични асистенти и специалисти,..

публикувано на 22.07.24 в 15:32

АПИ: Устройствени и екологични процедури бавят ремонта на надлеза на Черноморец

За ремонт на надлеза на пътния възел Черноморец настояват от местната власт. За обекта има изготвен технически проект от април 2022 година, който предвижда основна реконструкция на пътя и ново мостово съоръжение. Предвидените дейности са част от..

публикувано на 22.07.24 в 15:26

Димо Колибаров с мастър клас и изложба в Китай

Бургазлията доц. Димо Колибаров, един от международно признатите  майстори на графични техники и у нас и в чужбина, ще проведе майсторски клас и ще представи самостоятелна изложба в Музей за графика и екслибрис в Китай. Престижната покана  за изява в..

публикувано на 22.07.24 в 14:31

Седми ден се борят с огъня в Боляровско /ОБНОВЕНА/

Седми ден не спира борбата с огнената стихия в крайграничната община Болярово.  Вече са монтирани и първите фургони за хората , останали без домове. За трайното решение на жилищния проблем ще настояват за отпускане на средства от..

обновено на 22.07.24 в 14:19
Контейнер за временно настаняване, с. Воден.

"Възраждане" искат засегнатите от пожарите да бъдат настанени в хотели

Парламентарната група на "Възраждане" ще внесе утре в Народното събрание проект на решение пострадалите от пожарите, чийто дом е бил разрушен от пламъците, да бъдат настанени в хотели в близките градове за сметка на държавата. Това обяви лидерът на..

публикувано на 22.07.24 в 11:21

ПП-ДБ получиха и върнаха неизпълнен втория мандат на президента

Президентът Румен Радев връчи днес втория проучвателен мандат за кабинет на втората по големина политическа сила в Народното събрание ПП-ДБ. ПП-ДБ са готови да върнат втория мандат Още миналата седмица обаче от коалицията заявиха, че нямат..

обновено на 22.07.24 в 11:20