Продължават да пристигат привърженици на Ахмед Доган в парк Росенец

МВР се е отзовало на два сигнала, от адреси в столичния квартал "Бояна" и от парк "Росенец", подадени от активисти на ДПС на телефон 112 за това, че сигурността на почетния председател на ДПС е застрашена. Изпратени са патрули на място с цел да се..

публикувано на 30.08.24 в 09:13
архив

В 9 часа започва заседанието на Общинския съвет в Бургас

Една от най-важните докладни, които ще гласуват днес общинските съветници в Бургас е за преразпределението на средствата от целевата субсидия за капиталови разходи през 2024-та. Причината е, че някои обекти не могат да бъдат завършени до края на..

публикувано на 30.08.24 в 08:40

Рокади в МВР

По предложение на новия служебен министър на вътрешните работи Атанас Илков в МВР е назначен нов заместник-министър - Любомир Йосифов. В съобщение на Министерския съвет се казва, че той е заемал различни длъжности в структурите на министерството и че през..

публикувано на 30.08.24 в 08:33

БТА с наградата „Аполон Токсофорос“

Българската телеграфна агенция е новият носител на наградата „Аполон Токсофорос“. Тя се присъжда от фондация „Аполония“ за значим принос за развитието на българската култура и представянето й зад граница. На 40-тото юбилейно издание на Празниците на..

публикувано на 30.08.24 в 08:29

Севим Али: Днес привържениците на Ахмед Доган в парк Росенец се очаква да се увеличат (ОБНОВЕНА)

Симпатизанти и членове на ДПС, приближени до почетния му председател Ахмед Доган се събраха късно снощи пред имотите му в парк Росенец и в столичния квартал Бояна, след като новият им собственик Данаил Папазов поиска Доган да ги напусне. Дошлите да..

обновено на 30.08.24 в 08:21

Привърженици на Доган се събират в Росенец, призовават да бъдат защитени правата му (СНИМКИ И ВИДЕО)

Привърженици на Ахмед Доган са се събрали пред резиденцията му в "Росенец" и призовават да бъдат защитени правата му.  "Призовавам чрез вас медиите служебния министър–председател, президента на България и председателя на агенция "Държавна..

публикувано на 29.08.24 в 21:58
Снимката е илюстративна.

Дете на една година почина в УМБАЛ - Бургас

Дете на една година е починало около 17.50 ч. в Първо детско отделение на УМБАЛ - Бургас, съобщават от полицията.  Момиченцето от село Габерово, община Поморие, е прието за лечение около 11.00 ч.  По-късно през деня пред лечебното заведение са се събрали..

публикувано на 29.08.24 в 21:45

Възобновяват работата по създаването на Гаранционен фонд

От началото на септември министърът на туризма Евтим Милошев ще възобнови дейността на работната група, която подготвя промените в Закона за туризма, свързани със създаването на Гаранционен фонд. Новата структура трябва да защитава потребителите при..

публикувано на 29.08.24 в 17:24

Обсъдиха предпроектното проучване за новата пожарна в Сливен

Направено е предпроектно проучване за новата пожарна в Сливен. То беше обсъдено на среща при кмета Стефан Радев днес. На нея присъстваха комисар Денчо Чомаков -  директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и негови..

публикувано на 29.08.24 в 16:17

България е сред лидерите по ръст на купени нови автомобили

В България през първите 7 месеца на годината са регистрирани 26 945 нови автомобила. Това представлява ръст от 28,4% спрямо периода януари - юли 2023 г, предава БГНЕС. Така страната ни запазва позицията си в челните редици на растежа на пазара. През..

публикувано на 29.08.24 в 16:10