Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЕК преведе пореден транш на страната ни по ОП "Околна среда"

Снимка: БГНЕС

Европейската комисия преведе пореден транш на България по Оперативна програма "Околна среда" за периода 2007-2013 година. Преведени са около 24,773 милиона лева за одобрените разходи по проектите.

Досега от Европейската комисия са отпуснати 1 милиард 423 милиона и 700 хиляди лева по програма "Околна среда".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Яна Георгиева: Парите по ОП "Околна среда" не са замразени, плаща се редовно

Парите по ОП "Околна среда" не са замразени. Напротив, извършват се редовни плащания. Тиражираната днес информация не е вярна.   Средствата, които България до този момент е разплатила по ОП "Околна среда", съгласно правилата на Комисията,..

публикувано на 04.05.15 в 16:55

38 000 лв ще бъдат вложени в община Попово по програма "Чиста околна среда"

38 000 лева ще бъдат вложени чрез проекти в кметства, училища и детски градини в община Попово. Финансирането е по националната програма "Чиста околна среда" съобщиха от общинската управа. По 10 000 лева за своите проекти ще получат кметствата в..

публикувано на 22.04.15 в 14:13
Кармену Вела

Кармену Вела: България е постигнала значителен успех по ОП "Околна среда“

Страната ни е постигнала значителен успех по ОП „Околна среда“. Това заяви еврокомисарят по околна среда, морско дело и рибарство Кармену Вела. ЕК замрази плащанията по оперативната програма  в края на 2013-та година заради съмнения за..

публикувано на 24.03.15 в 15:42
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44