Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Варненският театър тръгва на турне със „Свекърва”

БНР Новини
Сцена от спектакъла
Снимка: Симеон Лютаков

От 9 до 11 февруари трупата ще гостува в 3 града с един от най-новите си и обичани от публиката спектакли - „Свекърва”. Постановката по прочутата комедия на Антон Страшимиров и музикалната среда са дело на Стоян Радев, сценографията и костюмите са на Мира Каланова, а в ролята на Костанда ще видим актрисата Веселина Михалкова. В актьорския състав са още Теодора Михайлова, Стефан Додуров, Петя Янкова, Милена Кънева, Даниела Викторова, Николай Кенаров, Николай Божков, Гергана Арнаудова, Гергана Плетньова, Юлияна Чернева, Пламен Димитров, Нели Вълканова и други.
Първата спирка от турнето на „Свекърва” е в Пазарджик (на 9 февруари), във вторник (10 февруари) спектакълът ще гостува на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ в София, а в сряда (11 февруари) ще могат да го гледат и зрителите в Плевен.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.