Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Седем мача в Шампионската лига предлагат нови емоции

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Програмата на Шампионската футболна лига на Европа предлага мачове от втория кръг в четири от групите.

Най-голям интерес предизвиква срещата на "Алианц Арена" в Мюнхен, където съперници ще бъдат Байерн и Барселона.

Програмата за 13-ти септември:

В 1-ва група: от 22ч. Ливърпул - Аякс

2-ра група: също от 22ч. Леверкузен - Атлетико Мадрид и Порто - Брюж

3-та група: от 19.45ч. Виктория Пилзен - Интер и от 22ч. Байерн Мюнхен - Барселона

4-та група: от 19.45ч. Спортинг - Тотнъм и от 22ч. Марсилия - Айнтрахт

По публикацията работи: Borislav Ninov


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Кайо Видал

Кайо Видал донесе победата на Лудогорец срещу Левски

Лудогорец победи Левски с 1:0 в очаквания с огромен интерес мач от петия кръг на футболното ни първенство в Първа лига. Кайо Видал отбеляза единствения гол четири минути преди края и нанесе първа загуба на Левски за сезона. Разградчани влязоха в мача след тежката загуба от ФК Кабарах в квалификаците на Шампионска лига по-рано тази седмица и..

публикувано на 17.08.24 в 23:30
Дженоа - Интер

Интер започна с равенство защитата на титлата си в Италия

Шампионът Интер стартира защитата на титлата си в италианското футболно първенство с равенство 2:2 при гостуването на Дженоа в първия кръг от новия сезон в калчото. Тимът от Милано изпусна трите точки в сетния миг, след като Жуниор Месиаш изравни в добавеното време. Алесандро Воляко вкара първия гол в полза на Дженоа в 20-а минута, а Маркюс Тюрам..

публикувано на 17.08.24 в 22:35
Брендън МакНълти

Американецът Брендън МакНълти спечели първия етап от Вуелтата

Американецът Брендън МакНълти от отбора на Обединените арабски емирства спечели първия етап от 79-ото издание на Колоездачната обиколка на Испания. МакНълти, който бе в последната стартова група, спечели 12-километровия етап от столицата на Португалия Лисабон до предградието Оейраш, който представляваше индивидуален часовник. Той измина..

публикувано на 17.08.24 в 22:30
ЦСКА София - Славия

Славия надигра безличен ЦСКА София

ЦСКА София допусна трета загуба от началото на сезона след поражение с 0:1 от Славия в мач от петия кръг на Първа футболна лига. "Червените" бяха надиграни от "белите" и във втори пореден мач са унизени от съперника, след като това се случи и във Варна при поражението от Спартак с 0:3. Очакванията отборът на Томислав Стипич да покаже по-добро лице бяха..

публикувано на 17.08.24 в 21:14
Олимпик Марсилия

Марсилия разгроми Брест като гост във Франция

Отборът на Олимпик Марсилия постигна победа при гостуването си на Брест с 5:1 в мач от първия кръг на футболния шампионат на Франция. Новото попълнение Мейсън Грийнууд даде преднина на гостите от Марсилия още в третата минута при официалния си дебют за тима. Ромен Дел Кастило пропусна да изравни за домакините в 9-ата минута, след като не успя да..

публикувано на 17.08.24 в 20:17
Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал спечели домакинството си на Уувърхемптън

Арсенал победи Уулвърхемптън с 2:0 като домакин на "Емирейтс Стейдиъм" в среща от първия кръг на английската Висша лига по футбол. Домакините владееха инициативата от самото начало на двубоя. В 15-ата минута Букайо Сака овладя топката в наказателното поле, технично елиминира съперниковите бранители и опита да я прокара зад вратаря на "вълците" Жозе Са, но..

публикувано на 17.08.24 в 19:35
Юсуф Фофана

Юсуф Фофана премина от Монако в Милан

Полузащитникът на футболния Монако Юсуф Фофана подписа договор с Милан, съобщава официалният сайт на клуба. Договорът с 25-годишния французин е до лятото на 2028 година. Играчът ще носи фланелка с номер 29. През миналия сезон Фофана изигра 35 мача за Монако, в които отбеляза 4 гола и направи 4 асистенции. Според информации в италианската преса..

публикувано на 17.08.24 в 19:28