Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иво Ивков за думите на Сираков: Приех ги като червен картон

Иво Ивков
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор Иво Ивков смята, че е с "червен картон" от мажоритарния собственик Наско Сираков, с когото има "много сериозни различия". Президентът на "сините" каза през седмицата, че който има разногласия с него, най-вероятно ще бъде освободен.

Ивков бе на среща с част от организираните фенове на "сините" и след нейния край бе запитан от журналисти дали приема думите на Сираков като жълт, или като червен картон. 

"Като червен, защото аз продължавам да имам много сериозни различия с него относно съществени неща. Предстои да видим (какво ще се случи на Общото събрание)", отговори изпълнителният директор на Левски.

Ивков добави, че ръководителите на Левски, сред които Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Петър Ганев, са отговорили на всички въпроси на феновете "без притеснения".


По публикацията работи: Христо Денев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Франсис Тиафо

Григор Димитров ще спори с Франсис Тиафо на четвъртфиналите

Американецът Франсис Тиафо ще бъде следващият съперник на Григор Димитров на Откритото първенство на САЩ по тенис.  Тиафо се наложи над австралиеца Алексей Попирин с 6:4, 7:6, 2:6, 6:3. Димитров и Тиафо са се срещали досега 4 пъти, като българинът е с по-добър актив - 3 успеха срещу една загуба. В последния им сблъсък на тазгодишния Уимбълдън. Григор..

публикувано на 02.09.24 в 06:55
Ювентус - Рома

Ювентус и Рома не счупиха нулите

Ювентус и Рома завършиха наравно 0:0 в мач от третия кръг на Серия А в Торино.  През първото полувреме и двата отбора имаха своите шансове, но липсата на точност в завършващата фаза остави резултата без промяна.  Второто полувреме не донесе по-различен сценарий, като и двата отбора се опитваха да създадат голови положения, но завършващият удар..

публикувано на 02.09.24 в 06:45
Пари Сен Жермен

ПСЖ с пълен актив след три кръга във Франция

Пари Сен Жермен постигна победа с 3:1 като гост на Лил в мача от третия кръг на френското първенство. Парижани реализираха в 33-ата минута от дузпа, оползотворена от Витиня, а Баркола удвои преднината им в 36-ата минута след асистенция на Асенсио. Второто полувреме започна с гол на Сарауи за Лил, но ПСЖ възстанови преднината си от две попадения,..

публикувано на 02.09.24 в 06:40
Килиан Мбапе

Първите два гола на Мбапе донесоха победа за Реал (Мадрид)

Реал (Мадрид) записа втора победа от началото на сезона в Испания. "Белия балет" се наложи с 2:0 над Бетис в мач от четвъртия кръг. Мачът ще се запомни и с първите два гола за тима на новата френска звезда на мадридчани Килиан Мбапе, който бе точен след почивката. С попадения на Иван Мартин и Абел Руис във всяко полувреме участникът в Шампионската..

публикувано на 02.09.24 в 06:25

Лудогорец и Черно море не успяха да се победят

Отборите на Лудогорец и на Черно море  не успяха да излъчат победител в срещата от 7-мия кръг на Първа професионална футболна лига. Футболистите на Захари Сираков и тези на Илиан Илиев завършиха  с равенство  0:0, като шампионите загубиха първи точки в първенството.  "Моряците" излязоха втори във временното класиране, на две точки от лидера Левски...

публикувано на 01.09.24 в 23:37
Григор Димитров

Григор Димитров стигна до четвъртфиналите на US Open

Григор Димитров се класира за четвъртфинал на откритото първенство на Съединените щати по тенис.  В осминафиналите българинът победи Андрей Рубльов с 3:2 сета - 6:3, 7:6 (3), 1:6, 3:6, 6:3 и  изравни и общия баланс срещу руснака на 4:4 победи. Първият сет започна по-добре за Григор, който дръпна с пробив за 3-1 и сервис за 4-1. Българинът..

публикувано на 01.09.24 в 22:57

Хебър победи Берое в Пазарджик

Хебър записа първа победа през новия сезон в българската футболна Първа лига, след като надигра с 3:1 Берое като символичен домакин на стадиона в Стара Загора. Така отборът на Веселин Великов изпревари ЦСКА-София на 14-ото място с четири точки и една повече от "червените".  Хебър получи дузпа в 11-та минута след видеопреглед, предизвикан от нарушение..

публикувано на 01.09.24 в 21:27