Денят на Радио Кърджали

Some Details

Юлия Чортленева: Оставам част от "Има такъв народ"

Премиерът Кирил Петков се е извинил на уволнените и преназначени областни и заместник областни управители от квотата на "Има такъв народ" на специална среща в Бояна, съобщи за Радио Кърджали заместник-областният управител Юлия Чортленева. "Започна..

публикувано на 14.06.22 в 16:59

Езиковата гимназия в Кърджали започва второ столетие

В Деня на Ботев Езиковата гимназия в Кърджали, чийто патрон е великият поет-революционер, отбеляза своята стогодишнина. Кулминацията на поредицата инициативи, които осъществиха учители и ученици през цялата юбилейна година беше празничният..

публикувано на 03.06.22 в 01:53
Ангел Тенев

Ротаракт-Кърджали ни предлага да участваме в екоинициативата "Бира за смет"

Ротаракт - Кърджали организира екологичната инициатива "Бира за смет" , с желанието да насърчи кърджалийци да излязат и почистят зелени площи в областта. На 14-и май, кампанията ще се проведе в Кърджали, в парк Арпезос-Север 3 откъм..

публикувано на 12.05.22 в 13:12
Радостина Лулова

Радостина Лулова стана европейски вицешампион по трибой

Радостина Лулова от спортен клуб по силов трибой "Юнак" Кърджали стана европейски вицешампион при жените в категория 63 килограма на Европейското първенство по екипировъчен трибой в Пилзен, Чехия. Тя спечели златни медали в две от категориите - клек и..

публикувано на 11.05.22 в 17:41
Сиделя Мутлу вдигна за пореден път шампионската купа

Поредна шампионска титла за Сиделя Мутлу от „Млад олимпиец“

Състезателката Сиделя Мутлу от спортен клуб "Юнак" от гр. Ардино за втора поредна година е шампион на националния турнир по тенис на маса „Млад олимпиец“ до 15 години. Тя спечели убедително, без загубен гейм в цялото състезание, финалния етап на..

публикувано на 21.04.22 в 00:17
Павлин Кръстев

Рехабилитират пътя Кобиляне – Сполука, възстановяват моста при Китница

Пътят с. Кобиляне – с. Сполука в община Ардино ще бъде ремонтиран, влиза в приоритетната програма на АПИ. Ще бъде възстановен и мостът при с. Китница, който беше отнесен при наводненията в района през декември миналата година. Това стана ясно от..

публикувано на 20.04.22 в 14:23

Пренареждат паветата по главната улица в кирковското село Тихомир

Пренареждат паветата по главната улица в село Тихомир, община Кирково. Ремонтът ще бъде частичен, а причината за пренареждането им е, че на някои места са разместени и хлътнали, а на други са се образували бабуни, което затруднява движението, казва..

публикувано на 14.04.22 в 16:48

Цвета Караянчева: С връщането на хартиената бюлетина избирателната активност ще се повиши

От ГЕРБ заявиха подкрепа към предложението на БСП за връщане на хартиените бюлетини успоредно с машинното гласуване. Депутатът Тома Биков смята за неслучайно:  "Нито една европейска държава да няма само машинно гласуване. Ще ги подкрепим. Ние имаме..

публикувано на 13.04.22 в 17:40

Радослав Милев: Не разбирам желанието на БСП отново да се връщаме назад

Идеята на БСП за връщане на хартиените бюлетини като начин за увеличаване на избирателната активност и премахване на затрудненията за част от електората, не среща подкрепа у коалиционните им партньори. Атанас Атанасов напомни:  "Ние от Демократична..

публикувано на 13.04.22 в 17:28
Милко Багдасаров

Милко Багдасаров: Много от нашите избиратели не се справиха с машините

Предложението на БСП за връщане към хартиените бюлетини успоредно с машинното гласуване, не среща подкрепа от коалиционните им партньори. Част от опозицията също изрази резерви. Идеята на БСП за връщане на хартиените бюлетини като начин за увеличаване на..

публикувано на 13.04.22 в 16:24