Денят на Радио Кърджали

Some Details
Цвета Караянчева

Цвета Караянчева: Ако има трети парламентарни избори, интересът към гласуването ще намалее драстично

Надявам се новият парламент да не започна така , както започна 45-ия парламент, заяви областният лидер на ГЕРБ и председател на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева. Според нея едно ново гласуване ще демотивира българския избирател...

публикувано на 20.07.21 в 17:49

Александър Симов: Политическото високомерие винаги избухва в лицата на тези, които го проявяват

Това, което стана след изборите на 11 юли, е един невероятно фрагментиран парламент , заяви в коментар за очакванията си към новото, 46-о Народно събрание , депутатът от БСП Александър Симов. Според него, "ИТН започва да действа по начин,..

публикувано на 20.07.21 в 16:00

Златоград стартира изборния ден с една повредена машина

Изборния ден в Златоград протича нормално. Изключение тази сутрин бе само секция №2 в която машината създаде малък дискомфорт на желаещите да упражнят правото си на глас. Съответната вадеше бележката от вота на половина, заяви Христо Христов,..

публикувано на 11.07.21 в 14:19

Младежи от Ардино събраха хранителни продукти за уязвими хора извън социалните програми

В изградени пунктове в хранителни магазини доброволците приканваха хората да купят и нещо за хората в нужда. Помощта достигна до 50 души - възрастни, самотно живеещи и хора с увреждания и семейства в риск, които не получават подкрепа от..

публикувано на 22.06.21 в 18:04
Открит плувен басейн в Кърджали

Радослав Милев: Отварянето на открития плувен басейн в Кърджали е въпрос на желание от страна на кмета

Вчера, по повод Деня на детето, общинският съветник от Демократична България Радослав Милев се опита да прикове общественото внимание върху съдбата на плувните съоръжения в областния град. Той публикува снимки, показващи окаяното и занимарено..

публикувано на 02.06.21 в 15:22

Цвят и колорит в първата изложба на художниците в Кърджали за годината

Цветна, колоритна и пъстра изложба бе открита днес в Керимовата къща , на улица Климент Охридски 10. Събитието бе дългоочаквано, т ъй като това е първата изложба на Дружеството на художниците и артгалерия Дар за тази година . Участваха 17 творци с 40..

публикувано на 24.05.21 в 18:08

До 2 месеца плувният басейн в ЕГ "Христо Ботев" ще бъде готов за експлоатация

Ватерполът е сред спортовете с най-много проблеми в Кърджали. Именно защото дълго време децата чакаха да отвори покритият плувен басейн, а няколко месеца след това той бе затворен и те отново останаха без база за тренировки. След протестни..

публикувано на 22.05.21 в 15:09
Контрабанда на 576 броя антични предмети предотвратиха митничари.

Контрабанда на антики за 50 000 лв. предотвратиха митничари

Сериозно количество археологически ценности откриха митничарите на МП "Капитан Андреево" в  товарен автомобил с чужда регистрация, превозващ стока от Турция през България за Франция, съобщиха от отдел Връзки"с обществеността" в Агенция Митници"...

публикувано на 12.05.21 в 11:13
Радостина Йорданова БМЧК

Само за няколко часа 15 доброволци към БМЧК набраха над 1700 лв. за фонд "Милосърдие"

Само за няколко часа 15 доброволци към БМЧК набраха над 1 700 лв. за фонд "Милосърдие". Акцията се провежда за 11 поредна година на Цвентица, съобщи Светломира Димитрова, специалист младежки дейности и безвъзмездно кръводаряване в Секретариата на..

публикувано на 03.05.21 в 17:49

Хотелите и къщите за гости в Главатарци са изцяло резервирани за празничната десетдневка

В празничната десетдневка - дните между Великден и Гергьовден, хотелите и къщите за гости в Главатарци са изцяло резервирани. Все още може да се намери някоя нощувка, но между празничните дни. Това показа проверка на Радио Кърджали. В местата за..

публикувано на 29.04.21 в 17:14