Eмисия новини
от 09.00 часа
Lena Borisllavova

Është një lajm i rremë se për shkak të Shengenit Bullgaria do të pranojë emigrantë

Nuk ka klauzola të fshehura për Shengenin. Dokumentet janë publike. Ka shumë dezinformata dhe shpërdorim me frikën e bullgarëve, tha për BNR Lena Borisllavova nga "Po e vazhdojmë ndryshimin". Ajo vuri në dukje se hyrja e Bullgarisë në Shengen është..

04.01.24 11:38 |

Parlamenti Evropian votoi aktin legjislativ për mediat

Parlamenti Evropian votoi javën e kaluar mbi Aktin Evropian të Lirisë së Medias. Qëllimi - garantimi i pluralizmit mediatik në BE dhe mbrojtja e pavarësisë së mediave nga ndërhyrjet qeveritare, politike, ekonomike apo private. Kështu duket gjendja me..

11.10.23 13:11 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна