Eмисия новини
от 09.00 часа

Një nga kompanitë e minierave më me zë në Jordani ka interes për bashkëpunim në këtë sektor në vendin tonë

Një nga kompanitë më të mëdha jordaneze në industrinë e minierave është e interesuar për një partneritet në këtë sektor në Bullgari. Kryetari i Bordit të Drejtorëve të kompanisë dhe ish-zëvendëskryeministri i vendit, Mohammad Thneibat, na vizitoi..

27.05.23 14:15 |

Një muze i pazakontë në Pernik

Muzeu i Minierave Nëntokësore është një nga muzetë më të pazakontë në Bullgari, një prej 100 objekteve turistike kombëtare dhe unik për Gadishullin Ballkanik. Ndodhet në dy nga galeritë e ruajtura të minierës së parë nëntokësore..

21.04.23 11:23 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна