Eмисия новини
от часа

Këngëtarja e xhazit Mirosllava Kacarova me një program të ri koncertesh që ndërthur motive xhaz dhe elektronikë

Fillimi i serisë së fundit të koncerteve të treshes së xhazit Mirosllava Kacarova, Mirosllav Turijski dhe Mlladen Dimitrov fillon në Sofje më 19 prill në orën 20:30 në Sofia Live Club. Ky është koncerti i vetëm i planifikuar në kryeqytet deri në..

19.04.23 11:40 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна