Eмисия новини
от 14.00 часа
Bojko Borisov

Opozita po vazhdon të insistojë për zgjedhje të shpejta

Lideri i GERB-it dhe ish-kryeministri Bojko Borisov deklaroi në fshatin Liljaçe të Vraçës, ku e uroi kryetarin e sapozgjedhur të bashkisë së fshatit nga partia, se nuk do të mbështesin krijimin e një qeverie eksperte në parlamentin e tanishëm...

11.07.22 13:18 |
Bojko Borisov

Sipas opozitës, pushtetarët duan të blejnë deputetët e tyre

Disa deputetë duhet të vendosin se kujt do t'i jenë besnikë - partisë dhe liderit të tyre, apo Bullgarisë, tha kryeministri i dorëhequr Kirill Petkov me rastin e përpjekjeve për formimin e qeverisë së re me mandatin e "Po e vazhdojmë..

05.07.22 12:26 |
Ish-Kryeministri Borisov

Arrestimi i ish-kryeministrit Bojko Borisov është i paligjshëm, vendosi gjykata

Arrestimi i ish-kryeministrit Bojko Borisov është i paligjshëm. Kështu ka vendosur Gjykata e Shkallës së Parë të Qarkut të Sofjes dhe vendimi mund të apelohet. Më 17 mars, kreu i GERB dhe ish-kryeministri Bojko Borisov u ndalua për 24 orë pa..

14.04.22 17:38 |

Prokuroria kërkoi që të merret në pyetje Vasill Bozhkov nga Dubai

Prokuroria e Qytetit të Sofjes ka shpallur dëshirën e saj për të marrë në pyetje si dëshmitar përmes videokonferencës biznesmenin Vasill Bozhkov , i cili fshihet në Dubai. Për këtë qëllim, ajo do të dërgojë një kërkesë për ndihmë juridike në Emiratet..

25.03.22 16:21 |

Gjykata nuk mori parasysh kërkesat lidhur me bastisjet e Borisovit, Goranovit dhe Arnaudovës

Gjykata e Qytetit të Sofjes nuk mori parasysh kërkesat e paraqitura nga Prokuroria e Qytetit të Sofjes për miratimin e bastisjeve dhe konfiskimeve në shtëpitë e Bojko Borisov, Sevdelina Arnaudova dhe Vlladislav Goranov të enjten e kaluar. Sipas Gjykatës,..

22.03.22 15:53 |

Arrestimi i Bojko Borisovit – një demonstrim, apo një hap në luftën kundër korrupsionit në Bullgari

Arrestimi 24-orësh i ish-Kryeministrit Bojko Borisov , ish-Ministrit të Financave Vlladislav Goranov dhe shefes së Qendrës së Qeverisë për shtyp Sevdalina Arnaudova më 17 mars është tema kryesore në politikën e brendshme të Bullgarisë dhe saga e..

21.03.22 16:03 |
Menko Menkov

Avokati i Bojko Borisov do të apelojë paraburgimin e tij

Menko Menkov, avokat i ish-Kryeministrit Bojko Borisov, PR-it të tij Sevdelina Arnaudova dhe ish-Ministrit të Financave Vlladisllav Goranov, do të apelojë paraburgimin e tyre 24-orësh në Gjykatën Administrative të Sofjes. Afati i fundit është të..

21.03.22 16:02 |
ish- Kryeministri Bojko Borisov

Eurodeputetët vijnë në Bullgari për shkak të arrestimeve të politikanëve të opozitës

Ministria e Punëve të Brendshme dorëzoi përsëri në Prokurori projekte për dekrete për ngritjen e aktakuzës kundër ish-Kryeministrit Bojko Borisov, ish-Ministrit të Financave Vlladislav Goranov dhe PR-s së GERB-it Sevdalina Arnaudova. Avokati i..

21.03.22 11:43 |

Borisov, Goranov dhe Arnaudova u liruan

Kryeministri Kirill Petkov e komentoi lirimin e Borisov, Goranov dhe Arnaudova si "sabotim të Prokurorisë së Republikës së Bullgarisë nën udhëheqjen e zotit Geshev /Prokurori i Përgjitshëm i Billgarisë/". Në një konferencë të përbashkët me..

19.03.22 13:31 |

Ka filluar procedurë paraprake kundër Borisovit, Goranovit dhe Arnaudovës

Ka filluar procedurë paraprake kundër ish-Kryeministrit Bojko Borisov, PR-es së tij Sevdelina Arnaudova dhe ish-Ministrit të Financave Vlladislav Goranov për zhvatje në periudhën midis 2015 dhe 2019. Sipas Prokurorisë së qytetit të Sofjes, prokurori..

18.03.22 19:34 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера