Eмисия новини
от 21.00 часа

Bullgaria dhe Shqipëria forcojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit dhe shkencës

Universitetet bullgare dhe shqiptare do të zgjerojnë bashkëpunimin e tyre, duke zhvilluar programe të përbashkëta trajnimi për studentët dhe doktorantët, si dhe projekte të përbashkëta kërkimore, u bë e qartë në takimin e ministrit bullgar të..

08.09.23 13:47 |

Një fillim i suksesshëm i ekspozitës së parë të Sofjes "Arsimi në Spanjë"

Edicioni i parë i ekspozitës “Arsimi në Spanjë” përfundoi me sukses për të dy vendet. Aktiviteti u organizua nga departamenti "Edukimi" në Ambasadën e Spanjës në Sofje, Zyra Spanjolle për Ndërkombëtarizimin e Arsimit (SEPIE), me mbështetjen e..

09.02.23 13:30 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна