Eмисия новини
от часа

Ministria e Mbrojtjes do të monitorojë dezinformatat në internet

Ministria e Mbrojtjes ka krijuar një organ që do të monitorojë dezinformatat në internet dhe media. Sipas rregullores së re për veprimtarinë e Qendrës së Informacionit pranë departamentit, shpallur në Fletoren Zyrtare, struktura do të monitorojë..

01.03.24 11:41 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна