Eмисия новини
от 17.00 часа

Bullgarët nga jashtë: Mendja e shëndoshë kërkon që përfaqësuesit popullorë të punojnë së bashku

Konsultimet e zhvilluara të presidentit Rumen Radev me forcat parlamentare përpara dorëzimit të  mandatit të dytë për formimin e qeverisë u bënë shkak që disa analizatorë të prognozojnë se Kuvendi Popullor përsëri nuk do të zgjedhë një kabinet të..

19.08.21 15:01 |
Radostin Vasilev

ITN: Deri në fund të javës mund të ketë qeveri të re

Ka të ngjarë që deri në fund të javës të jetë gati përbërja e qeverisë së re e përgatitur nga "Ka një popull të tillë" (ITN). Këtë prognozë e bëri para gazetarëve deputeti nga partia e showmanit Sllavi Trifonov Radostin Vasilev. Më herët sot, u..

26.07.21 17:16 |

Filluan konsultimet politike me Presidentin

Presidenti Rumen Radev filloi konsultimet me partinë "Ka një popull të tillë" (ITN) për të dorëzuar një mandat për ta formuar qeverinë e re. "Le të braktisim tezën “Zgjedhje të parakohshme”, bëri thirrje Presidenti. “Jemi të qartë se ne, si fitues..

23.07.21 17:29 |

ITN fillon konsultime për formimin e qeverisë së re

Partia më e madhe parlamentare "Ka një popull të tillë" (ITN) po fillon negociatat për të formuar qeverinë e re, bëri të ditur BGNES. Konsultimet do të zhvillohen në tre ditët e ardhshme. U është drejtuar ftesë jozyrtare udhëheqësve të Partisë..

22.07.21 10:18 |
Tomisllav Donçev

Fillojnë konsultime me Komisionin Evropian për Planin e Rimëkëmbjes

Gjendja e jashtëzakonshme epidemike zgjatet me akoma një muaj, tha Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov në një takim qeveritar. Sipas Angellovit, vendi po del me sukses nga vala e tretë e koronavirusit. Takimi i kabinetit në dorëheqje u..

28.04.21 11:51 |

Presidenti kërkoi certifikimin e makinave zgjedhore

Vendimet në procesin zgjedhor ku ka interesa shumë të mëdha duhet të jenë në dobi jo vetëm të disa partive të veçanta, por të të gjithë qytetarëve bullgarë, pavarësisht se ku ndodhen. Këtë e tha Presidenti Rumen Radev gjatë takimit të tij me..

13.01.21 18:03 |

Presidenti po vazhdon konsultimet për zgjedhjet me partitë e përfaqësuara në Parlament

Po vazhdojnë konsultimet e Presidentit Rumen Radev me rastin e organizimit të zgjedhjeve të ardhshme parlamentare. Sot po zhvillohen takimet e tij me partitë e përfaqësuara në Parlament pa bashkëqeveritarët – “Patriotët e Bashkuar”, të cilët..

12.01.21 12:50 |

Konsultimet e presidentit për zgjedhjet vazhdojnë edhe sot

Presidenti Rumen Radev vazhdon me një seri takimesh mbi organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve të ardhshme parlamentare. Sot, kreu i shtetit takohet me përfaqësuesit e formacioneve jashtëparlamentare. Dje, ai priti udhëheqjen e Komisionit Qendror..

09.01.21 11:08 |

Po vazhdojnë konsultimet e Presidentit Rumen Radev për sigurimin e zgjedhjeve të ndershme

Sot Kreu i Shtetit Rumen Radev do të takohet me përfaqësues të Këshillit Bashkiak pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe Lidhjes Kombëtare të Bashkive. Takimet janë pjesë e konsultimeve në kuadrin e iniciativës së Presidentit për zhvillimin e..

07.01.21 05:05 |
Всички новини: днес | вчера