Eмисия новини
от 09.00 часа
“Rroba për transcendence”(„Clothes for Transcendence“)

Filloi edicioni i 10 i Mini Art Fest në Sofje

Në qendër të Sofjes, në afërsi me Muzeun “Toka dhe njerëzit”, filloi edicioni i dhjetë jubile i Mini Art Fest për Cirkun Modern. Ai u hap më 2 tetor me performancën e artistit francez Paul Keaton “ Freaks”, të bazuar mbi lëvizje, manipulim të sendeve..

03.10.20 05:15 |

Në qytetin Plovdiv fillon Festivali për arte rrugore

Dhe sivjet festivali TheatAir gëzon publikun e vet. Kjo ngjarje e shkëlqyer dhe të shumëpritur nga banuesit e qytetit Plovdiv dhe miqtë e tij e përmbush në fund të verës qytetin me një sjellje të mirë shpirtërore, muzikë dhe bukuri. TheatAir do të..

04.09.20 05:30 |
Repeticioni i

Opera e Sofjes me spektakle në liqenin Pançarevo

Opera e Sofjes fillon që nga sot shfaqje në skenën tek liqeni Pançarevo në periferitë e kryeqytetit. Spektakli i parë është mjuzikëli “Mamma Mia!” nga ora 20.00 këtë mbrëmje. Deri më 2 gusht do të paraqitet opera “Ari i Rejnit” dhe spektaklet e baletit..

26.06.20 17:20 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна