Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14 АВГУСТ:

Днес ще се къпем в звезден блясък заедно с телевизионната водеща и ловец на интервюта с кино знаменитости Стаси Кара. Тя е общувала отблизо с най-големите в шоу бизнеса като Сара Джесика Паркър, Никол Кидман, Ема Томпсън и Чарлийз Терон, затова..

публикувано на 14.08.16 в 11:47

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 31 ЮЛИ

Eдно издание с песните победители в конкурса „Бургас и морето” ни предстои днес. Ще чуем бисерите на семейния тандем водещи Екатерина Евро и Сашо Кадиев, ще ви разкажем как се справиха бургазлиите сред участниците и защо дрескодът на дамите на сцената..

публикувано на 31.07.16 в 11:05

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 24 ЮЛИ:

Днес ви срещаме с 16-годишната Янита Димитрова, която е новата „Мис Созопол“.   Ще разберем за какво спорят у дома Миро и Мери Мутафчиеви от група „Мери бойс бенд“, защо бургазлията Владо Димов реши да участва за първи път соло в конкурса „Бургас..

публикувано на 24.07.16 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3 ЮЛИ:

Тони Димитрова откри изложба на екзотични папагали в мола. С пъстрото пернато нашествие в Бургас ще ни запознае управителят и дресьор на сбирката Калин Влаев. Две звезди ни гостуват днес - латино музикантът Калин Вельов и оперната певица Весела Нейнски...

публикувано на 03.07.16 в 12:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 19 ЮНИ:

Победителите от музикалния формат „Игра на хорове“ „Фортисимо“ ще са днес при нас заедно с техния ръководител Милена Добрева. Ако  таланта, борбеността и нестандартните им изпълнения са ви допаднали и имате въпрос към тях или просто искате да ги..

публикувано на 19.06.16 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 12 ЮНИ:

Страхотната Севда, която спечели „Мастър шеф”, е специалната ни Ева днес. 39-годишната бургазлийка стана първата вегетарианка победител в историята на шоуто. С наградата от 100 000 лева тя иска да отвори собствен ресторант и да сбъдне мечтата си..

публикувано на 12.06.16 в 10:24

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29 МАЙ:

Специалната ни Ева днес е прима балерината Веса Тонова, която посрещаме часове преди премиерата на „Лебедово езеро“ в Бургас. Потапяме се в магията на Чайковски, за да разберем от нея какво е повече от 300 пъти да умираш на сцената, преживявайки..

публикувано на 29.05.16 в 12:22

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 22 МАЙ:

„Ще ти купя колкото искаш токчета, късай мойте нерви, но и мойте копчета“ изпя Шкумбата на Нели Рангелова. Освен за песента, която събра певицата и актьора, с двамата си говорим за предстоящите абитуриентски балове и летните им планове. В рубриката..

публикувано на 22.05.16 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17 АПРИЛ:

Едно бургаско момиче в седмицата на модата в Ню Йорк. За кои марки дефилира Александрина Цветкова и кои звезди срещна ще разберем от нея. Дизайнерът София Борисова ще ни разкаже кои са актуалните пролетните цветове, тенденциите в абитуриентските..

публикувано на 17.04.16 в 15:05

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 МАРТ:

Първата „Мисис Бургас” Мая Велкова, избрана този уикенд, ще ни бъде на гости. Заедно с Валя Жекова, която отива международния конкурс „Мисис Юнивърсъл“ на о-в Тенерифе, ще си говорим затова откъде идва красотата и самочувствието на българката. С Женя..

публикувано на 27.03.16 в 12:52