Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29 МАЙ:

Специалната ни Ева днес е прима балерината Веса Тонова, която посрещаме часове преди премиерата на „Лебедово езеро“ в Бургас. Потапяме се в магията на Чайковски, за да разберем от нея какво е повече от 300 пъти да умираш на сцената, преживявайки..

публикувано на 29.05.16 в 12:22

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 22 МАЙ:

„Ще ти купя колкото искаш токчета, късай мойте нерви, но и мойте копчета“ изпя Шкумбата на Нели Рангелова. Освен за песента, която събра певицата и актьора, с двамата си говорим за предстоящите абитуриентски балове и летните им планове. В рубриката..

публикувано на 22.05.16 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17 АПРИЛ:

Едно бургаско момиче в седмицата на модата в Ню Йорк. За кои марки дефилира Александрина Цветкова и кои звезди срещна ще разберем от нея. Дизайнерът София Борисова ще ни разкаже кои са актуалните пролетните цветове, тенденциите в абитуриентските..

публикувано на 17.04.16 в 15:05

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 МАРТ:

Първата „Мисис Бургас” Мая Велкова, избрана този уикенд, ще ни бъде на гости. Заедно с Валя Жекова, която отива международния конкурс „Мисис Юнивърсъл“ на о-в Тенерифе, ще си говорим затова откъде идва красотата и самочувствието на българката. С Женя..

публикувано на 27.03.16 в 12:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20 МАРТ:

Сваляйте мартениците! Освен че видяхме първите щъркели, днес пролетта настъпи. Е, не гола, нахална и млада, а мокра, хладна и сива, но както женското настроение, надяваме се и това бързо да се промени. Посвещаваме това издание на „Ева в неделя“ на..

публикувано на 20.03.16 в 14:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 28 ФЕВРУАРИ:

Треска за”Оскари”-броени часове остават до най-бляскавото събитие в света на киното-започваме с последните новини от червения килим на церемонията и залозите на букмейкърите за това кой ще си отнесе вкъщи престижната статуетка Бургазлията Стефан..

публикувано на 28.02.16 в 11:51

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14 ФЕВРУАРИ:

Огън от любов, най-щастливият пожар ще запалим с певицата Силвия Кацарова, която бе част от фестивала „Влюбени в Несебър-уикенд за любов и вино“. Поетът Ваньо Вълчев ще ни сподели историята на големия хит „Телефонна любов“. За това как известните..

публикувано на 14.02.16 в 11:48

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 31 ЯНУАРИ:

В слънчевия почивен следобед и минутите на предаването „Ева в неделя“ ще ви срещнем с носителката на приза „дизайнер на годината“ от първите годишните награди за мода и шоубизнес, учередени в Бургас Стойка Хаджиева-Новкова, която днес снима фотосесия за..

публикувано на 31.01.16 в 12:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20 ДЕКЕМВРИ:

Между музиката и модата -Nelita. Певицата, която  DJ Tarkan откри в Слънчев бряг, ни поднася Коледа в хаус ритъм. Нели Вакъфова, която има няколко титли от конкурси за красота зад гърба си и фотосесия в българското издание на мъжката библия, днес ще..

публикувано на 20.12.15 в 12:16

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 ДЕКЕМВРИ:

Въй, въй, въй –защо се гордеем, че сме бургазлии –гласът на празнуващия град ще чуем, но преди всичко в предаването днес ще грее ярката звезда на Тони Димитрова.  Бургас й се обясни в  любов и я обяви за почетен гражданин. Супер заета е тя тези дни, тича..

публикувано на 06.12.15 в 15:09