Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Люси Дяковска е специалната ни Ева днес. През изминалата седмица певицата за първи път стъпи на морска сцена с мюзикъл, зад кулусите обаче ни сподели своите празнични планове, семейни коледни ритуали и увлеченията си по дизайна на мебели..

публикувано на 18.12.16 в 12:54

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ДЕКЕМВРИ:

Тя е родственица на Христо Ботев, по професия е рентгенов лаборант, но името й е свързано с най-големите хитове на българката попмузика. 1500 от златните шлагери, изпълнени от родните звезди, са по текстове на Жива Кюлджиева. Срещаме ви с нея в навечерието..

публикувано на 04.12.16 в 12:04

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 НОЕМВРИ:

Примата за родната лека атлетика Иват Лалова пред „Ева в неделя“ в едно искрено интервю за съпруга си, родителите и женските слабости на една силна жена Група „Мастило“ се завръщат след едногодишно отсъствие заради майчинството на Вики..

публикувано на 27.11.16 в 12:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13 НОЕМВРИ:

Днес ще ви срещнем с най-младия главен редактор у нас Юми Реджеб, от която ще разберем защо въпреки крехката си възраст избра да издава списанието за бъдещи майки „PregnancyDiary“. Гостува ни и Нели Вакъфова - тя изгря от страниците на мъжката..

публикувано на 13.11.16 в 14:56

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30 ОКОТМВРИ:

Как петкратната европейска шампионка по таекуондо Лидия Дукова се върна в Бургас и превърна хобито си да прави артподаръци от бебешки дрехи и аксесоари в бизнес ще разберем от нея след 13 часа. Темата продължаваме с известния гримьор Теодора..

публикувано на 30.10.16 в 12:25

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23 ОКТОМВРИ:

Търсим хармония за духа и тялото с йога инструктора Надежда Прокопова. Освен това тя е архитект и майстор на бижута. Многоликата Надежда ще бъде гост в студиото след 13 часа. Спасение от модна грешка или скучен дрескод е малката черна рокля ще си..

публикувано на 23.10.16 в 12:14

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9 ОКТОМВРИ:

Д-р Стилиянова от хитовия сериал „Откраднат живот“ е нашата специална Ева днес. Извинете, всъщност Ралица Паскалева, актрисата, която играе ролята на амбициозната лекарка, озовала се бременна и с амнезия във втория сезон. Препитахме я за всичко..

публикувано на 09.10.16 в 10:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 СЕПТЕМВРИ:

Актрисата Аглика Бояджиева говори за новата си роля на бургаска сцена в пиесата „Квартет”, съкровените загуби и есента в живота, обсебена от модата: модният блогър Тереза Восканян разказва за личния си стил и как градският пейзаж може да стане моден..

публикувано на 18.09.16 в 10:23

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 СЕПТЕМВРИ:

Уж е септември, а лятото още е тук двойно по-цветно и пълно със събития, като за последно. Посоките, в които тръгваме и ние днес: Дами с бензин в кръвта от цялата страна си дадоха среща край морския бряг за първи път, ще ги чуем след минути. В..

публикувано на 04.09.16 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АВГУСТ:

Д нес отиваме в Жеравна, където продължава тридневния фестивал на носията за едно интервю с холуведската звезда Бен Крос, част от ВИП гостите на фестивала. Оказа се, че те са много - не всеки ден може да се види министъра на туризма Николина..

публикувано на 21.08.16 в 12:53