Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8 НОЕМВРИ:

Певицата Антония Маркова е специалната ни Ева днес.  Следим нейната кариера, част от която е и сцената на конкурса „Бургас и морето“. Но сега привлече вниманието ни с една награда, която получи от министъра на отбраната. Антония е солистка в..

публикувано на 08.11.15 в 11:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 1 НОЕМВРИ:

От 13 години тя се занимава с фолклор, а той от 12 с хип-хоп. Така да се каже - живеят на различни планети. Бургаският рапър Danny L и певицата от хор „Космически гласове” Николета Николова се събраха за обща песен. Заради необичайната комбинация..

публикувано на 01.11.15 в 11:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25 ОКТОМВРИ:

Изборът, който правим е в центъра на вниманието ни днес. Във времето за уикенд релакс освен, че ще следим изборния ден, ще ви срещем и с хора, които чрез избора в живота си ще са ни интересна и приятна компания. Какво да очаквате от 13.00 ч...

публикувано на 25.10.15 в 12:29

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ОКТОМВРИ:

Има нещо много специално в това да умееш да предразположиш публиката, за да се получи истински купон – казва ни го талантливата Maria Mioko, която вече 13 години се изявява като вокалист, а напоследък и като МС-master. Финансист по образование, но..

публикувано на 16.10.15 в 11:51

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11 ОКТОМВРИ:

На високи токчета и с грим пред печката-така се готви само по телевизията, но и това си е майсторлък-разкрива ни го Сандра Алексиева. Докато очаква втория си сезон на екран с „Хапка свежест със Сандра” собственичката на сайта "1001 рецепти.ком"..

публикувано на 11.10.15 в 12:03

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ОКТОМВРИ:

Модният форум "Бургас фешън лайтс" избра Седрита Садикай за лице на предстоящото издание. Моделът, който е   в топ 5 на „Мис Бикини Вселена“, пристигна от Косово в морския град за фотосесия. Ева в неделя присъства на подготовката и разговаря с..

публикувано на 04.10.15 в 12:14

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 СЕПТЕМВРИ:

В духа на деня и на празничния   и на почивния  ще ви представим наши сънародници, които имат интересен път и които в известен смисъл с таланта си са национално богатство. В същото време делят житейския път, което никога не е безконфликтно -..

публикувано на 06.09.15 в 16:05

Победителят от Х фактор пуска нова песен

Спомняте ли си симпатичното момче, което се яви на Х фактор с рок предпочитанията си и показа фантастичен глас, който му донесе победата в шоуто? 23-годишният Славин Славчев сега работи върху втората си песен, която съвсем скоро ще се завърти по..

публикувано на 22.08.15 в 09:24

Мина от „Петте сезона“ става водеща на новини

Мина и Цани от група „Петте сезона“ са заедно както на сцената, така и в живота. В родния град ги върна големия концерт на техния откривател Стефан Диомов, но разбрахме, че Мина Пенкова, която завърши журналистика, бърза да се върне в София,..

публикувано на 22.08.15 в 09:22

DJ Таркан хареса бургаска певица

Красива бургазлийка на една сцена с хитовия DJ Таркан.  Сюжетът като на кино и сбъдната мечта за певицата Nelita се развива в курорта Слънчев бряг. Ако не я познавате като Нелита, със сигурност сте я чували като Нели Вакъфова. Тя е един от..

публикувано на 22.08.15 в 09:16