Бъди какъвто си

Предаването „Бъди какъвто си“ е създадено през лятото на  2007 година с идеята да популяризира българската поп и рок музика.

В рамките на предаването бе класацията за нова музика „Ескалатор топ 20“, която от началото на 2018-а година се трансформира в самостоятелната класация „БНР ТОП 20“.

Предаването „Бъди какъвто си“ можете да слушате всяка сряда след новините в 15.00 часа до 16.00 часа по програма „Хоризонт“ на БНР.

Атрактивното поднасяне на информацията  е приоритет.

Автор и водещ е Жени Монева.

Публикации

Кирил Маричков с награда на 23-тия София филм фест

Кирил Маричков ще бъде отличен с Наградата на София на Столичната община на 23-тото издание на София филм фест. В чест на легендарния български рок музикант ще бъде показан филмът „Щурците – 20 години по-късно”, заснет през 1988 година от режисьора и..

публикувано на 19.02.19 в 16:41

Монти- екс групата " Ice Cream": "Много бури бушуват в мен"

"Не слушай" - най- новият сингъл на дуета Петя Алекса и Монти излезе година след "Нека бъде лудница". Автор на музиката е Светлин Къслев, текстът е на Монти. Ивомир Пешев заснема видеото, като реализира идеите на двамата изпълнители. "Този път залагаме..

публикувано на 20.06.18 в 18:09

"Бъди какъвто си"- първата стихосбирка на Александър Петров

На 14-и май в София лайв клуб ще се състои премиерата на първата стихосбирка на поета Александър Петров. Тя е озаглавена "Бъди какъвто си" по едноименното стихотворение и песен на група "Тангра". Стихосбирката съдържа 55 стихотворения избрани сред..

публикувано на 10.05.18 в 15:23

Група "Jeremy?" представя втория си студиен албум в предаването "Бъди какъвто си"

Вторият студиен албум на група "Jeremy?" отново носи името на състава и е концептуално продължение на дебютния албум. Музикантите отново използват картина на покойния художник Кольо Карамфилов за обложката. Ерсин и Таш взаимно се допълват с информация за..

публикувано на 29.04.18 в 16:31

Стефан Вълдобрев преди големия концерт с "Обичайните заподозрени" в зала 1 на НДК

Дни преди големия си концерт на 11 май в НДК, Стефан Вълдобрев ще изнесе “зелен концерт”в София  за децата в "Музейко". Събитието е част от инициативата “Музейковец за един ден”, чиято идея е известни българи да се срещат с любознателните малчугани,..

публикувано на 24.04.18 в 16:26

БТР представя новия си албум "Невидими стени" с голям концерт в НДК

Концертът- премиера на 12-ия студиен албум "Невидими стени" на група БТР ще се състои на 29-и март в зала 1 на НДК. По време на почти тричасовото шоу музикантите ще изпълнят повечето от 10 нови песни, написани за албума им, както и най- големите си..

публикувано на 22.03.18 в 15:59

Група "Конкурент" с концерт за 30-годишнината си

На 24 март в столичната зала "Универсиада" група "Конкурент" ще отбележи своята 30-та годишнина. Групата е създадена от Емил Анчев, който е неизменен фронтмен и лице на "Конкурент" през всичките години от съществуването на състава. Почти от самото начало е и..

публикувано на 28.02.18 в 17:43

Пламен и Иво представят баладата "Заради нея"

Братята Пламен и Иво изненадаха феновете с новата си песен - баладата "Заради нея". Избраха 14 февруари за премиерата, залагайки на романтиката и на любовта. В основата на песента е личната история на Пламен, който споделя: Имаше едно момиче,..

публикувано на 22.02.18 в 14:22

Ева Георгиева и дебютния албум "Ева"

Дебютният албум "Ева" на младата поп денс певица Ева Георгиева съдържа 12 песни по музика на двама основни автори - Александър Кипров - син и Атанас Георгиев /N.A.S.O/, който участва с вокал в записа на песента "И ме няма", както и в създаването на..

публикувано на 22.02.18 в 13:49

Крис и Велин представят новата си песен "Две минути време" в предаването "Бъди какъвто си"

Дуетът Крис и Велин представи първия си запис "Усещане за момиче" през 2016 година. Кристиян Попов е дипломиран кларинетист и хоров диригент в Музикалната академия "проф. Панчо Владигеров". Велин Михайлов учи оперетно пеене също в Музикалната академия в..

публикувано на 14.02.18 в 16:47