"Да запазим Корал": Забраната за свободно къмпиране е противоконституционна

"Да запазим Корал" с отворено писмо до председателя на комисията по регионална политика в НС

Плаж „Корал“
Снимка: Ася Чанева

От неправителствената организация "Да запазим Корал" са изпратили отворено писмо до председателя на комисията по регионална политика в Народното събрание Искрен Веселинов, в което се обявяват против "... опитите за изменение и допълнение на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие..." по повод постъпили в комисията предложения от депутати за изготвяне на регламент за поведение на къмпинг съсловието.
ВИЖТЕ ОЩЕ

10-годишно момче e в тежко състояние във Велико Търново, след като беше затиснато от гума на камион

10-годишно дете е в критично състояние и с опасност за живота в областната болница във Велико Търново, след като гума от камион падна върху гърдите му. Инцидентът се случил тази вечер в парк „Дружба“ в старата столица, където на площадка за уличен фитнес при игра на група деца автомобилната гума паднала върху момчето. От общината..

публикувано на 17.07.19 в 22:04