"Да запазим Корал": Забраната за свободно къмпиране е противоконституционна

"Да запазим Корал" с отворено писмо до председателя на комисията по регионална политика в НС

Плаж „Корал“
Снимка: Ася Чанева

От неправителствената организация "Да запазим Корал" са изпратили отворено писмо до председателя на комисията по регионална политика в Народното събрание Искрен Веселинов, в което се обявяват против "... опитите за изменение и допълнение на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие..." по повод постъпили в комисията предложения от депутати за изготвяне на регламент за поведение на къмпинг съсловието.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..