Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моето семейство: Десислава и Драгомир Костантинови

Една романтична история за любов с щастлив край

Десислава и Драгомир Константинови и малкият Джоджо
Снимка: личен архив

Това е разказ за една романтична история за любов с щастлив край в неромантичните времена на нашето съвремие.

Десислава е продуцент в Музикална къща БНР, а Драгомир – финансист и музикант. Как музиката ги събира, как се зараждат първите чувства и любовта и как животът им продължава като приказка с щастлив край. 

За пищната лятна сватба на семейство Константинови по време на пандемия, за бъдещите планове и за силното желание да продължат живота си заедно напред разказват Деси и Драго в "Семейно радио".

Чуйте повече от звуковия файл.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ
майстор Момчил Дуканов

Дърво с характер

Работата с дърво възпитава и дисциплинира ума, ръцете, чувството за естетика, ако щете, както и усета ни за нещата, били те близо или малко по-далеч от природата. Ръцете и умът на майстора Момчил Дуканов са вече възпитани от музиката – той учи пиано в Музикалната академия, а сетне за дълги години е въвлечен в света на звукорежисурата,..

публикувано на 14.05.24 в 17:00

Биопринтиране на органи – етични аспекти и потенциал

В Пловдивския медицински университет се намира първият български биопринтер. Това нарежда страната ни сред европейските лидери в здравните иновации, свързани с принтирането на тъкани и органи. Интердисциплинарен екип от лекари, фармацевти, дентални специалисти, биолози и експерти по медицинско право изследват огромните възможности и потенциалните..

публикувано на 14.05.24 в 14:05

Как изкуственият интелект помага в разкриването на престъпления?

Роботиката е стихията на Димитър Рангелов още от гимназистките му години в Софийската професионална гимназия по електроника “Джон Атанасов“. Капитан на отбор по роботика, победител в състезания и преподавател на курсове за деца и юноши, Димитър не спира да изумява със своите разработки. Сред последните му достижения е софтуер, който вече..

обновено на 14.05.24 в 13:18
проф. Христо Пирински

Защо сдружение реши да преиздаде първия учебник по гражданско образование у нас?

В днешния епизод на предаването "Нашият ден" вниманието е насочено към значението на гражданското образование в съвременното общество. Професор Христо Пирински, директор на финтех програмата в University of Central Florida, изрази своите мисли по въпроса, акцентирайки върху значимостта на културата и образованието за икономическото развитие на едно..

обновено на 14.05.24 в 12:28
Д-р Антония Първанова

Д-р Антония Първанова: Наложително е да има общи европейски регулации в здравеопазването

За иновациите и неслучилите се проекти в областта на здравеопазването и за здравето като изконна човешка ценност – разговор в "Нашият ден" с д-р Антония Първанова , бивш евродепутат с дългогодишен политически опит в сферата. В своята кариера на евродепутат д-р Първанова е координатор в комисията на Европейския парламент по правата на жените и..

публикувано на 14.05.24 в 11:40