Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Главчев: Служебният кабинет ще направи всичко възможно да има честни избори

Димитър Главчев
Снимка: БТА

Служебното правителство ще направи всичко възможно, за да няма практики, които да попречат на честността на изборите, увери премиерът Димитър Главчев.

Пред журналисти министър-председателят заяви, че кабинетът работи за осигуряване на честен и прозрачен вот, каквато е основната му задача. “Всичко, което по закон ни е вменено, ще бъде направено”, добави той.

Димитър Главчев каза още, че правителството работи синхронизирано с Централната избирателна комисия, че всяка седмица постъпва информация за изборите от отговорните министри и че организацията на вота върви в срок.





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Вторник до обяд – слънце, после ще се заоблачава и превалява

Във вторник , 28 май, минималните температури в страната ще са между 10 и 12°, в София 10°. След обяд се очаква заоблачаване. Ще има кратки валежи с гръмотевици, възможни са градушки. Максималните температури ще са от 20 до 25°, в столицата 20°...

публикувано на 27.05.24 в 19:45

България днес - 27 май 2024 г.

В последния майски понеделник за тази година „България днес“ носи отзвука от честванията на нашата култура и просвета по света. Ще бъдем в Канада, за да усетим гордостта от прокламацията на Деня на българското културно наследство в Британска..

публикувано на 27.05.24 в 19:00

Президентът: Политиците, които искат ескалация, да декларират, че ако се наложи, ще воюват за България

"Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна - чрез предоставяне на разузнавателна информация, целеуказване, оръжия, муниции, подготовка. Няма значение дали нашето Народно събрание ще вземе решение (за..

публикувано на 27.05.24 в 16:37