Преди всички

Силвия ВеликоваЕкипът на „Преди всички“ получава наградата „Сирак Скитник“ - 25 януари 2010 година.

От понеделник до петък - от 06:05до 10:00 часа сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им. 

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Само в първата година на пандемията депресиите са скочили с 25%. НЗОК не заплаща консултация с психиатър

Депресивните разстройства ще се превърнат в причина №1 за загуба на трудоспособност в света към 2030 г. , е прогнозирала СЗО през 2008 г. "Депресията е победима. За съжаление с пандемията много се увеличиха депресивните разстройства . По..

публикувано на 27.09.22 в 10:21
Мариупол, 25 септември 2022 г.

Иван Анчев: Чрез референдумите Путин се стреми към замразяване на конфликта

"Самият характер на режима в Кремъл предполага, че тези референдуми ще бъдат с предизвестен край . Не мисля, че някой живее с надеждата или илюзията, че в окупираните части на Украйна ще се проведат свободни и независими референдуми." Това..

публикувано на 27.09.22 в 09:28
Емануил Йорданов

Емануил Йорданов: Да се изведе в отделен текст шофирането в пияно състояние или след наркотици

Бившият министър на вътрешните работи адвокат Емануил Йорданов е скептичен относно мярката отнемане на МПС, каквато се предлага за намаляване на пътно-транспортните произшествия и травматизъм. За месец МВР установи 500 водачи с над 1.2 промила..

публикувано на 27.09.22 в 08:43
Петър Славов

Петър Славов: Ръчното преброяване хем го има, хем го няма

ЦИК са се опитали йезуитски хем да го има ръчното преброяване, хем да го няма . Ръчното броене има за цел да успокои гражданите, че няма манипулации в изборния процес. ЦИК: Да се броят контролните разписки от машините Това мнение изрази пред..

публикувано на 27.09.22 в 07:55

Каравелово: Всяка капка дъжд ни плаши. Проблемите стоят

"Всяка капка дъжд ни плаши. Проблемите стоят . Днес е 25-и ден след потопа. Нещата се правят на парче, на база лични контакти, връзки и т.н. Техниката е малко . Доброволците вършат каквото могат. Идват все по-малко, защото ръчен труд вече не е..

публикувано на 27.09.22 в 07:41
Джорджа Мелони

"Братя на Италия" на Джорджа Мелони триумфират на парламентарния вот

Продължава преброяването на гласовете от парламентарния вот в Италия. До момента победител в него ясно се очертава, както сочеха сондажите, крайнодясната партия "Братя на Италия" с лидер Джорджа Мелони. "Братя на Италия" води до момента..

обновено на 26.09.22 в 12:21
Емилия Занкина

Проф. Емилия Занкина: Популизмът в политиката култивира незрели избиратели

"Джорджа Мелони се старае да е по-умерена, но в нея има и доза непредвидимост. Затова не можем да сме сигурни, че когато стане дума за сметките за ток, тя няма да се обърне към Русия. Затова не е гарантирано проевропейското бъдеще на Италия , както..

публикувано на 26.09.22 в 10:28
Мачей Шимански, посланик на Полша у нас.

Мачей Шимански: Русия трябва да разбере, че не може безнаказано да нарушава всички принципи и закони

"Изложбата в полското посолство показва документи - емоции на деца, на които някой е откраднал детството . Децата регистрират това, което виждат. Затова и рисунките са тъжни".  Това каза пред БНР полският посланик н егово превъзходителство Мачей..

публикувано на 26.09.22 в 09:57

Тодор Капитанов: Личната инфлация на всеки от работещите е около 50%

" Когато има социално напрежение в страната, начин за решаване на проблемите е масата за преговори . Протестите осъществяват натиск за приемане на едно или друго решение. Писмата до работодателите са първоначалната стъпка, която всеки служител има право..

публикувано на 26.09.22 в 09:12

Стоил Цицелков: Лоша организация пречи на държавата да поеме изцяло провеждането на изборите

" Не е помислено за гласуването с подвижна секция при хората с трайни увреждания, трудноподвижните, тези под карантина . Не е помислено за по-доброто обучение и за публични графици къде ще има машини, на които хората могат да се запознаят с начина на..

публикувано на 26.09.22 в 08:38