Преди всички

Силвия ВеликоваЕкипът на „Преди всички“ получава наградата „Сирак Скитник“ - 25 януари 2010 година.

От понеделник до петък - от 06:05до 10:00 часа сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им. 

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Каква е ситуацията с дървата за огрев в Плевенско?

Прави се всичко необходимо до края на календарната година Община Плевен да осигури дърва за огрев на преференциални цени , увери инж. Иван Мариновски, директор на общинското предприятие "Управление на общински земи и гори". 281 са извършените..

публикувано на 29.09.22 в 10:24

Инвестиционни измами обещават на младите хора бързо и лесно забогатяване

Нов тип инвестиционни измами на пазара - т.нар. консултанти се възползват от наивността и желанието за бързи печалби срещу дребни вложения за кратък период от време . Като се прибави и ниската инвестиционна култура на българина на финансовите..

публикувано на 29.09.22 в 09:52
д-р Мирослав Спасов

Д-р Мирослав Спасов: Расте скептицизмът към задължителните ваксини

"От три дена случаите растат. Може би ще навлезем в поредната вълна, този път причинена от Кентавър . Дано се намери някой герой, който да се пребори с този вирус." Това каза пред БНР д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар и педиатър...

публикувано на 29.09.22 в 09:07
Финансовият анализатор Цветослав Цачев

Цветослав Цачев: Има сериозен риск от фалити и изместване на индустрии извън ЕС

Идеята за таван на цените на руския петрол срещна абсолютната апатия на основните купувачи на такъв петрол в Азия. Всички извън ЕС ще продължат да работят, както и досега. Това каза пред БНР  финансовият анализатор  Цветослав Цачев.  ЕК..

публикувано на 29.09.22 в 08:37
Искрен Иванов

Искрен Иванов: Очертават се три геополитически сценария за Украйна

Очертават се три геополитически сценария след проведените от Русия референдуми в четири украински области - Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие. Това обясни в интервю за БНР  д-р Искрен Иванов, политолог и експерт по международна сигурност и..

публикувано на 29.09.22 в 08:13

Полк. Любен Лозанов: Дали е руска или западна техника, винаги е възможно авиопроизшествие

Информацията в медиите за инцидента с военен самолет Су-25 протече по възможно най-неприемливия начин. Същевременно в официалното съобщение на Министерството на отбраната всичко беше посочено ясно, точно и коректно. Това мнение изрази пред..

публикувано на 29.09.22 в 07:34

Погребват загиналия полицай от Стралджа

В община Стралджа днес е обявен Ден на траур в памет на полицая, който загина при пътен инцидент в изпълнение на служебните си задължения. Днес е погребението на полицейския служител. 30-годишният старши полицай Генади Троев беше смъртоносно..

публикувано на 28.09.22 в 11:37

Величка Дошева: Тримесечният проучвателен период на кандидат-осиновителите не е достатъчен

"Тримесечният проучвателен период на кандидатите да осиновят дете не е достатъчен. Това е най-кратката процедура за запознаване с кандидат-осиновителите и за проучване на нагласите им и мотивите да осиновят едно дете. Тук се сблъскваме с общественото..

публикувано на 28.09.22 в 11:34

Протестите срещу хлора в Русе имат вододелна роля в развитието на България

Ако днес Радиото е символ за свобода на словото, за бързина в реакцията, за проверка на всяка информация, то преди 35 години това съвсем не е било така. От 1982 до 87 един 220 000-хиляден град през ден е обгазяван с хлор и хлорни съединения от..

публикувано на 28.09.22 в 10:24
Иван Петков - областен управител

Как в Плевен ще улеснят подаването на протоколите след края на изборния ден

РИК в 15 МИР Плевен организира обучението на членовете на секционните комисии.  Обучението на членовете на СИК в Плевен са днес и утре. Как върви подготовката и какво ново организира областната администрация за улеснение при предаване на..

публикувано на 28.09.22 в 09:55