Чуй лятото

Some Details

Публикации

Светльо Витков, Ерол Ибрахимов /от ляво на дясно/

Ерол Ибрахимов: Социалните мрежи се превърнаха в кръжоци по интереси

Музикантът Ерол Ибрахимов от група "Уикеда" подкрепя протестиращите, които настояват правителството на Бойко Борисов и главният прокурор да подадат оставка. Ерол Ибрахимов участва в протестите от последния месец.  „И ги подкрепям, и когато..

публикувано на 09.08.20 в 16:44
Палатков лагер през сградата на бившия Партиен дом

Протестите и управлението през погледа на психиатър, музикален журналист и деца

Музикалният журналист Васил Върбанов и психиатърът д-р Светлозар Василев коментираха в ефира на БНР протестите и управлението на държавата в кризисна ситуация.   Васил Върбанов се възстановя след операция и прекарва времето си в четене на книги...

публикувано на 09.08.20 в 14:33
Ивайло Атанасов

Ултрабегачът философ Ивайло Атанасов - за бягането, коронавируса и протестите

Ивайло Атанасов е победител в тазгодишното издание на планинския ултрамаратон "Витоша 100“, известен като Обиколката на Витоша . Състезанието се проведе на 25 и 26 юли, а Ивайло го спечели за втори път .  Освен бегач, той е журналист, философ и бивш..

публикувано на 09.08.20 в 12:27

Проф. Амирам Равив: Протестите в Израел са заради обедняването

Докато българи у нас и в чужбина излизат на протести срещу правителството на премиера Бойко Борисов, наподобен натиск е подложен и неговият израелския колега Бенямин Нетаняху. Освен от улицата, Нетаняху е обвинен в корупция и в съда, но..

публикувано на 08.08.20 в 13:36

Надежда за промяна

Българи в Германия и Нидерландия организираха протести с искане за оставката на правителството и на главния прокурор. "Промяна, надежда и задружност“, така 25-годишният Даниел Янев описва лятото на тази особена и различна 2020 година. Даниел..

публикувано на 08.08.20 в 12:45
Ангел Игов

Ангел Игов: Иска ми се да отиваме към положителни промени

„Не съм човек, който обича събирането на много хора на едно място, но няколкото пъти, в които се включих в протестите, действително беше вдъхновяващо да си сред хора, с които споделяш обща кауза “, коментира в предаването „Чуй лятото“ по..

публикувано на 08.08.20 в 12:03

Гражданите и протестите - за и против

Обединени от желанието за „промяна, а не подмяна“ , повече от месец хиляди граждани скандират за оставката на правителството. Кабинетът се бори за своето политическо оцеляване, а протестната вълна не стихва. Промени ли се общественото мнение,..

публикувано на 08.08.20 в 11:16

Рибарското селище „Ченгене скеле“ привлича със своя колорит

Рибарското селище „Ченгене скеле“ край Бургас е едно цветно, самобитно и пленяващо място, където свободата и волният дух са намерили своя пристан. Самите рибари го определят като жив етнографски комплекс . „ Не е измислица морето и..

публикувано на 08.08.20 в 10:22

Марина Георгиева: Можем да взимаме от дивата природа само ранени животни

Не всички животни, които виждаме и си мислим, че имат нужда от спасяване, наистина имат нужда от спасяване - това е най-основното и първо правило, което трябва да запомним. Това подчерта в интервю за предаването "Чуй лятото" Марина Георгиева от..

публикувано на 03.08.20 в 15:50

Платформа информира за забележителностите край Враца

Дигиталната платформа Open Vratsa популяризира възможностите за природен и културен туризъм в района на Враца. Инициативата е на млади врачани, които имат амбицията да останат и да се развиват в родния град. "Open Vratsa за момента все още е..

публикувано на 02.08.20 в 16:13